Datum:
5 juli 2015

Auteur:

JRT** Dubbel ’t Root 2015

Afgelopen weekend (20 en 21 juni) vond weer het jaarlijkse JRT** dubbeltoernooi plaats op ons tennispark. Dit jaar viel dit voor het eerst samen met het finaleweekend van het Open Toernooi.

Helaas gingen de meisjesdubbel t/m 12 jaar en t/m 14 jaar niet door. Maar bij de jongensdubbel t/m 12 en t/m 14 jaar is volop gestreden voor de titel. Uit diverse hoeken van het land kwamen ze richting Asten om de nodige ervaring op te doen en op punten bij elkaar te spelen voor de Nederlandse ranglijst.

In de leeftijd tot en met 12 jaar streden 10 koppels in een schema van 16 om de titel. Hieronder ook enkele spelers uit van onze eigen vereniging, namelijk Finn Tinnemans met zijn maatje Filip Hooijer en Bojan Stijovic met zijn maatje Darren Pennings. Helaas verloren beide koppels de eerste wedstrijd. De winnaars tot en met 12 jaar zijn geworden Tom van den Dungen met Philip van Gerven. Zij waren in de finale een maatje te groot voor Kick de Man en Mathijs Theunissen.

Tot en met 14 jaar gingen 6 koppels de strijd met elkaar aan. Helaas zaten hier geen spelers van ’T Root bij. Na een hele spannende halve finale (7-6 7-6) wisten Noel Bax en Roel van der Heijden de favorietenstatus waar te maken door ook de finale te winnen. Floris van Dort en Bram-Pieter Sneep gingen met de 2de prijs naar huis.

JRT3 JRT2 JRT1

 

 

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.