Datum:
21 juli 2015

Auteur:
Wouter Boot

Philippe Bastiaans op Zomer Avond Blues in Asten 28 juli

Op dinsdag 28 juli vindt een gratis dubbel concert plaats op de markt in Asten, georganiseerd door Stichting BluesBlast Asten. Voor leden van ’t Root met een speciaal tintje.

 

Philippe Bastiaans, ook wel bekend als Phil Bee is lid van onze club. Phil Bee’s Freedom is de band waar hij door heel Europa mee tourt. De oud A-speler speelt in het 55+ team van Frits Raijmakers die vorig jaar wederom Nederlands kampioen werden. In de Nederlandse blues wereld is Phil of Philippe, hoe je wilt, wel bekend. Hij is 3X genomineerd als beste blues zanger van Nederland en vertegenwoordigde Nederland in 2011 op de grootste blues meeting in de wereld, de International Blues Challenge in Memphis (USA). Tijdens de week dat hij daar speelde trad hij onder andere op in het Walhalla van de blues, in BB King’s Blues Club op Beale Street. Dat staat zo ongeveer gelijk aan het centre court van Wimbledon.

 

In zijn muzikale carrière speelde Phil met grootheden als Jan Akkerman, Steve Lukather, o.a. op het North Sea Jazz festival, op Moulin Blues en velen meer. De band Phil Bee’s Freedom is zes man sterk allemaal pro’s uit de Nederlandse en Belgische muziek wereld en op 28 juli voor de gelegenheid zelfs aangevuld met twee achtergrond zangeressen.

 

Denk aan een show à la Joe Cocker, Eric Clapton. Zeer aanstekelijke blues, soul, funk. Vóór Phil Bee speelt de band Dry Riverbed Trio van de super getalenteerde jonge Nederlandse gitarist Dusty Ciggaar. Ook dit is niet te missen.

 

Schema:

– 20.00 – 21.45 uur Dry Riverbed Trio

– 22.00 – 24.00 uur Phil Bee’s Freedom

Entree gratis

 

Impressie van Phil : Tennis & Music

https://www.youtube.com/watch?v=_y0sL8AWWRk

 

Youtube kanaal Phil Bee’s Freedom

https://www.youtube.com/playlist?list=PLa9fmOpzqlfbVUAvisQOtoNBCoqTVZpsq

 

Websites

http://www.pbfreedom.com/

http://www.blastblues.nl/https://www.facebook.com/dryriverbedtrio

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.