Laddercompetitie

Om onderling padelwedstrijden te spelen is er bij TV ’t Root een laddercompetitie voor padel. Zo kun je wedstrijdervaring opdoen en andere leden beter leren kennen. Om makkelijker te kunnen plannen spelen we in een piramide vorm waarin je samen met een deelnemer op dezelfde trede twee deelnemers die één trede boven je staan uit kunt dagen. Voorbeeld: speler 13 kan dus samen met een speler die ook op de vierde trede staat twee spelers uitdagen die op de derde trede staan. Als de lager geplaatste spelers winnen ruilen ze van plek en bij een verloren partij verandert er niks. Het doel is natuurlijk om op trede 1 te komen.

Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Wanneer je aan wil melden, wat zeker mogelijk is, start je onderaan. De laddercompetitie start in maart en loopt tot en met november. Iedereen veel succes en padel plezier!

Aanmelden laddercompetitie

Klik hier voor het actuele schema.

Voorbeeld van de ladder

Regels voor de ladder

  • Iedereen mag iedereen uitdagen; d.w.z. heren-heren, dames-dames, heren-dames en dames-heren.
  • Als je iemand uitdaagt bepaal je samen een dag voor de wedstrijd (binnen 2 weken) en dit geef je door aan de laddercoördinator, zodat het opgenomen kan worden in het schema en de baan kan worden gereserveerd.
  • Zorg zelf voor de ballen en eventueel de rackets (de bar is niet altijd open) en geef na de wedstrijd meteen de uitslag door per e-mail naar padel@tvroot.nl, of stuur een appje naar een van de commissie leden, zodat de ladder kan worden bijgewerkt.
  • Als een aangemelde wedstrijd niet binnen 14 dagen wordt gespeeld doordat beide koppels niet genoeg tijd hebben, vervalt de wedstrijd en kunnen beide koppels weer worden uitgedaagd door anderen
  • Als een uitgedaagd koppel niet binnen 2 weken de uitdaging kan aangaan, wisselen de twee koppels van positie in de ladder voor de doorstroming.
  • De wedstrijd kan niet gespeeld worden als er andere activiteiten gepland zijn. En houd rekening met de trainingstijden van de trainers, want de trainingen, competities en instuif gaan voor.
  • Wanneer je iemand hebt uitgedaagd en niet hebt gewonnen, mag je niet direct hetzelfde koppel weer uitdagen. Eerst moet je een andere ladderwedstrijd spelen! Dit geldt ook als je uitgedaagd bent en verloren hebt: je kunt niet direct hetzelfde koppel uitdagen waar je net van hebt verloren. Als het om trede 1 gaat moet er ook gewacht worden tot er een andere wedstrijd gespeeld is.
  • Komt één van de spelers zonder bericht niet opdagen op het afgesproken tijdstip, dan verliest dat koppel de wedstrijd.
  • Bij blessures/overmacht kan de laddercoördinator beslissen de speler in kwestie terug te zetten voor de voortgang van de ladder. De meest linkse speler op de tree eronder wordt dan naar boven gezet.
  • Het is ook mogelijk om spelers op de eigen tree uit te dagen om zo verder naar links op de eigen tree te komen te staan.

 

Aan het eind van het seizoen zullen we de twee beste spelers kronen tot ladderkoning(inn)en!!! Uiteraard krijgen ze dan ook een kleine prijs voor het winnen van de ladder.

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.