Informatie

ClubhuisRootv2

TV ’t Root is opgericht in 1969 en biedt aan de Astense bevolking en omstreken de mogelijkheid om zowel op recreatief als op prestatief gebied de tennissport te beoefenen. Aan de Lienderweg kunnen ongeveer 600 leden van april tot (bij een zachte winter) december op 10 prachtige gravelbanen actief zijn met hun favoriete sport.

Een aanzienlijk aantal (± 30% is jeugdlid) kan bij ’t Root enkele malen per week training of les nemen bij  gediplomeerde trainers. In de districts- en landelijke competitie speelt ’t Root met tientallen teams en vervult hierin een regiofunctie.

In de winterperiode staat een tennishal ter beschikking met vier tapijtbanen waardoor jeugdtrainingen en ook seniorenrecreatie gewoon doorgang kunnen vinden. De zeer constructieve samenwerking met stichting Tennishal Asten, die de hal exploiteert, garandeert continuïteit.

TV ’t Root biedt voor elk wat wils op tennisgebied. Mede via deze website willen wij u op de hoogte houden van alle activiteiten die georganiseerd worden en de mogelijkheid bieden ook via internet in te schrijven
Wij wensen u veel tennisplezier toe.

 

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.