Informatie

ClubhuisRootv2

TV ’t Root is opgericht in 1969 en biedt aan de Astense bevolking en omstreken de mogelijkheid om zowel op recreatief als op prestatief gebied de tennis en padelsport te beoefenen. Aan de Lienderweg kunnen de ongeveer 650 leden van april tot december (bij een zachte winter) op 10 professioneel onderhouden gravelbanen de tennissport en het hele jaar door op 2 banen de padelsport beoefenen.

Een aanzienlijk aantal (± 20% is jeugdlid) kan bij ’t Root enkele malen per week training of les nemen bij  gediplomeerde trainers. In de districts- en landelijke competitie speelt ’t Root met tientallen teams en vervult hierin een regiofunctie.

In de winterperiode staat een tennishal ter beschikking met vier comfort court tennisbanen waardoor jeugdtrainingen en ook seniorenrecreatie gewoon doorgang kunnen vinden. De zeer constructieve samenwerking met stichting Tennishal Asten, die de hal exploiteert, garandeert continuïteit.

TV ’t Root, recentelijk omgedoopt tot, ’t Root Tennis en Padel Asten, biedt voor elk wat wils op tennis- en padelgebied. Mede via deze website willen wij u op de hoogte houden van alle activiteiten die georganiseerd worden en u ook de mogelijkheid bieden om u zelf via internet als lid in te schrijven.
Wij wensen u veel tennis- en padelplezier toe.

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.