Inschrijven

Jeugd
Voor de jeugdleden is het belangrijk om een goede techniek aan te leren. Tijdens de training wordt hier in het bijzonder veel aandacht aan besteed. Daarnaast worden natuurlijk ook de spelregels spelenderwijs uitgelegd en worden naarmate de kinderen ouder worden tactieken en spelinzichten steeds belangrijker. Daarnaast wordt er een lekker tempo aangehouden, dus de kinderen werken bovendien aan hun conditie!

Onze trainers zijn zeer ervaren, kundig en gedreven. Bovendien creëren zij tijdens de lessen een ontspannen sfeer waarin het leren voor de kinderen op een natuurlijke manier gaat en ze ook echt plezier ervaren in de tennissport. Bij de organisatie van de meeste jeugdactiviteiten is er ook een trainer betrokken. Hierdoor zijn de trainers vertrouwde gezichten voor de kinderen in en rondom de tennisbaan.

Kinderen hebben de mogelijkheid om 1 of 1,5 uur te trainen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om meerdere keren per week te trainen. Trainingsgroepjes worden op leeftijd en niveau samengesteld. De groepsgrootte is ongeveer 8 kinderen.

Heeft u vragen met betrekking tot de training of wilt u zelf deelnemen aan een training, neem dan contact op met Rob van Dinther (rob@top-serve.nl). U kunt zich ook rechtstreeks inschrijven via deze link.
 
Senioren
De trainingen worden dagelijks gegeven. Het is mogelijk om je voorkeur van groepsgrootte aan te geven. Hier proberen we dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Heeft u vragen met betrekking tot de training of wilt u zelf deelnemen aan een training, neem dan contact op met Rob van Dinther (rob@top-serve.nl) of via 06-13504609. U kunt zich ook rechtstreeks inschrijven via deze link.
 
Padel
Op onze vereniging is het ook mogelijk om padeltrainingen te volgen. Rob van Dinther verzorgd niet alleen de tennislessen, maar geeft ook padellessen. Hij heeft zijn opleiding tot padelleraar zowel bij de KNLTB als bij de Padelbond met succes afgerond.

Wil jij beginnen met padellen? Speel je al regelmatig en zelfs wedstrijden? De trainingen zullen aansluiten op jouw spelniveau! De aandacht tijdens de trainingen ligt zowel op de technische als tactische vaardigheden die je nodig hebt om padel (nog beter) te kunnen spelen.

Heb jij interesse in padeltraining? Neem dan contact op met Rob van Dinther.
Tel. Nr: 06-13504609

E-mail: rob@top-serve.nl
Website: www.top-serve.nl

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.