Sponsors

Aurum Edelsmederij
Van moderne tot klassieke sieraden, trouwringen en horloges of een sieraad of horloge geheel naar uw of ons ontwerp, wij hebben alles in huis.
Autobedrijf van de Ven
In onze werkplaats verrichten wij voor u alle voorkomende reparaties aan uw auto. Zoals gewone onderhoudsbeurten, vervanging en balancering van banden, uitlijnen enzovoort. Elektronische storingen worden met behulp van een uitleescomputer eenvoudig opgespoord. Autobedrijf Ad van de Ven is een erkend APK-keuringsstation.
Autoschade van Geffen
Schade aan uw auto is zeer vervelend, maar wanneer dit u onverhoopt toch overkomt is het goed om te weten dat het team van Autoschade van Geffen al bijna 50 jaar voor u klaar staat. Wij nemen u alle zorgen en handelingen uit handen, bij welke maatschappij u ook verzekerd bent. Autoschade van Geffen zorgt voor vervangend vervoer tijdens de reparatie van uw schade, die wij uiteraard snel en vakkundig voor u verhelpen. Daarbij wordt u op een persoonlijke manier geholpen.
Bakkerij Koolen
Bakkerij Koolen staat tot in de verre omtrek bekend om het lekkere gebak en verse brood wat gebakken wordt in een open bakkerij achter de winkel. Wist je dat, als je bij ons 4 broden haalt de 5de gratis krijgt! En onze weekknallers, waaronder de witte puntjes op woensdag 5 + 5 gratis! Houd facebook in de gaten.
Bakkerij van de Mortel
Bakkerij van de Mortel is een, met 2 sterren bekroonde, ambachtelijke bakker met een grote sortering brood- en banket producten van een hoge kwaliteit. Er worden zowel basic als trendy brood- en banketproducten gebakken en verkocht.
Belasting Adviesgroep Asten (BAA)
BAA is uw deskundige sparringpartner in financiële administratie, loonadministratie en belastingadvies. Wij blinken uit in brede financiële dienstverlening, persoonlijk contact, actuele kennis en frisse ideeën. Een onafhankelijke specialist met oprechte interesse in u en uw bedrijf.
Bij Willem
De sportzaak van Asten, waar u het gehele jaar door 10% korting krijgt. 5% voor u zelf en 5% voor uw favoriete sportvereniging.
Ceelen Grond en Groen
Wij zijn sinds 2008 een enthousiast hoveniersbedrijf en staan voor hoge kwaliteit. Ceelen Grond en Groen is flexibel, persoonlijk en oplossingsgericht. Wij zullen altijd meerdere mogelijkheden bekijken en uitwerken.
De Kleverij
Iedere dag wordt er door ons gewerkt aan verbetering en verfraaiing van de uitstraling van bedrijven. Van straalstickers voor metaal- en glasverwerkende bedrijven die tot over de landsgrenzen worden besteld, tot taxi-daklichten, wallwraps en gevelreclames. Contour gesneden stickers, inkjet geprinte stickers in alle soorten, maten en aantallen. Stickers die wel of niet zijn voorzien van een mat of glanzend laminaat voor extra bescherming. Een complete carwrap in uni kleur, met leer look of een gehele full colour. Muur bestickering op binnen- en buitenmuren, info panelen, bewegwijzering, zuilen, reclamepanelen, spanframes, spandoeken, raamblindering van kantoorpanden voor warmte- en/of inkijk wering, het verfraaien van gevels, panden, interieurs en alle mogelijke vervoersmiddelen.
Dunlop
Dunlop ligt aan de basis van de moderne racketsporten. Dunlop is sinds jaar en dag leidinggevend in de racketsporten. Ook in tennis. Speciaal met rackets en ballen. Geen enkel ander merk heeft zoveel kampioenen voortgebracht dan Dunlop. Ben jij de volgende kampioen?
Elektro Speciaal Sprengers
Elektrospeciaal Sprengers is niet zomaar een elektrotechnisch installatie-bedrijf. Antwan Sprengers is het gezicht van het installatiebedrijf. Kennis van de snel voortschrijdende technische ontwikkelingen en het inspelen op de behoefte van de zeer uiteenlopende opdrachtgevers is een van de kenmerken van dit gezonde en gestaag groeiende bedrijf.
Expert Asten
Bij Expert Asten geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!
Fysiotherapie Ronald de Haan
In onze praktijk voor fysiotherapie en sportrevalidatie hanteren we een individuele en activerende benadering. We proberen door middel van beweging, in de ruimste zin van het woord, het natuurlijk herstel zo optimaal mogelijk te laten plaatsvinden.
Gebroeders Hoefnagels Transport
Gebroeders Hoefnagels Transport is een familiebedrijf uit het Brabantse Asten, met een nevenvestiging in Weert. Hoefnagels Transport is sinds de oprichting in 1943 uitgegroeid tot een professioneel transportbedrijf, dat bekend staat om haar flexibiliteit en klantgerichtheid.
Geven Aannemersbedrijf
Een nieuwe woning of bedrijfsruimte bouwen? Of uw huidige woning of kantoorpand volgens nieuwe wensen verbouwen of renoveren? In de regio Asten – Someren – Deurne kunt u al 100 jaar vertrouwen op het vakmanschap en de ervaring van Aannemersbedrijf Geven. Van ontwerp tot oplevering staan bijna 30 professionals voor u klaar. Qua leeftijd zijn we een monument. Wat bedrijfsvisie betreft zijn we helemaal van deze tijd. Deze combinatie is uniek en zorgt keer op keer voor een ‘steengoed’ eindresultaat.
Grand Café Markt 8
Markt 8 is een unieke en sfeervolle horecagelegenheid midden in het centrum van Asten. Bij ons bent u de gehele dag welkom. Kom eens genieten van een lekkere lunch, heerlijk diner of gewoon een drankje in de middag of avond uren. Probeer ook eens één van onze arrangementen zoals een High Tea, High Wine of High Beer.
JPServices
Een Betrouwbare partner die zorgt voor een prettig klimaat! JPServices hecht waarde aan een comfortabele werk- en woonomgeving.
La Linea
Nog geen sponsortekst beschikbaar
Meyer
Uw boodschap moet communiceren met uw doelgroep op een manier die uw doelgroep aanspreekt. Met meer dan 40 jaar ervaring en veel gevoel voor marketing en communicatie help ik u uw doelstelling te realiseren. Van logo tot complete huisstijl, brochure of folder, banner of boek. Proactief en soms een tikkeltje eigenwijs. Vormgeving met een doel en een smoel.
Miba Dranken
Een drankenhandel gevestigd in Asten-Heusden met een uitgebreid assortiment aan (speciaal) bieren & frisdranken. Miba Dranken levert landelijk aan slijterijen en drankenhandels en ook aan de regionale horeca.
Penninx & Jonker
Penninx-Jonker bloemenwinkel en kwekerij heeft 25 jaar ervaring in het kweken en telen van bloemen en planten. We kweken zowel binnen- als buitenplanten en snijbloemen.
Pesos Eten en Drinken
Nog geen sponsortekst beschikbaar
RSW Accountants + Adviseurs
RSW Accountants + Adviseurs helpt ondernemers graag vooruit. Dat wil zeggen: samen de handen uit de mouwen en denken in oplossingen en kansen. We vertalen complexe cijfers en bedrijfsprocessen voor u in klare taal, schakelen direct als uw vraag niet kan wachten en geven ongevraagd advies als de omstandigheden dat vereisen.
Shell Peelland
Shell Station Peelland. Perfecte ligging, op de invalswegen van en naar het centrum. Vriendelijk en goed opgeleid personeel. De ideale locatie voor tanken, shoppen én autowassen.
Sported
Sported staat in de regio bekend als de gespecialiseerde sportzaak met focus op Tennissport.
Staals & van de Laar
Wij bieden sinds 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en makelaardij. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis gesprek met het leukste en meest klantgerichte kantoor in de regio!
Strik – Van Seggelen
Strik van Seggelen BV is het vertrouwde adres voor alle werkzaamheden betreft sanitair, loodgietswerken, CV, dak & zink en alle voorkomende installatiewerken. Ons bedrijf richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt, van nieuwbouw en renovatie tot utiliteitsbouw en industrieprojecten. In onze showroom hebben we deskundige adviseurs die samen met u een passende invulling voor uw badkamer en/of toiletruimte vinden.
Studio Fijn & Mooi
Studio Fijn & Mooi is een professionele Beautysalon in Asten, waar u optimaal kunt genieten van treatments op gebied van: huidverbetering, goede huidverzorging, diverse seizoens arrangementen, massages en voedingssupplementen. Studio Fijn & Mooi is een ode aan de vrouw in ons. Door de persoonlijke aandacht en onze uitgebreide expertise en ervaring op beauty gebied, zijn onze behandelingen een weldaad voor zowel lichaam als geest.
Tinnemans van Loon Accountantskantoor
Wij ondersteunen bedrijven en instellingen in de volle breedte bij het voeren van hun financiële huishouding. In de praktijk loopt dat uiteen van het opzetten en bijhouden van de administratie van eenmanszaken en het verzorgen van hun belastingaangifte tot het samenstellen van de jaarrekening.
ToolTec
Geïnspireerd door de diversiteit van de elektrotechniek heb ik, Hawkin Arts, in 2005 ToolTec opgericht. Een bedrijf gespecialiseerd in de meet- en analyse techniek van elektrotechnische installaties en componenten. Ik hou me o.a. bezig met Power Quality, dit is de kwaliteit van spanning en stroom met als doel de continuïteit en efficiëntie van het productieproces bij bedrijven, scheepvaart (jachten) en instellingen te optimaliseren, maar ook is energiebesparing hierbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast voer ik gecertificeerde inspecties uit van elektrotechnische installaties volgens de NEN1010 – NEN3140 – SCIOS Scope 8 – SCIOS Scope 10 en thermografie ITC Level 1.
Tulkens Makelaardij
Tulkens Makelaardij weet wat de waarde van een huis is, maar weet vooral dat een thuis van onschatbare waarde is. Met inlevingsvermogen, kennis van zaken en passie voor het vak begeleiden wij u graag wanneer u zich op de huizenmarkt begeeft.
Velg+Band Bandencentrum
Al tientallen jaren is Velg+Band een begrip op het gebied van autobanden en licht metalen velgen in Asten en omstreken. Velg+Band is een allround bandenservicebedrijf met jarenlange ervaring.
VHS Hekwerken
VHS (Vervoordeldonk Hekwerk Systems) is een onafhankelijk zelfstandig bedrijf dat hekwerk systemen en poorten maakt op klanten specificatie en deze op deskundige wijze plaatst. Dit doen wij al 20 jaar en weten dus waar we over praten wanneer het gaat over deskundigheid omtrent hekwerksystemen.
Vinyo
Vinyo Wijnkoperij B.V. is DE wijnwinkel & slijterij voor Someren en omstreken en is gevestigd aan de Floreffestraat in Someren. Vinyo Wijnkoperij heeft een groot assortiment bier, wijn (veel eigen import) en gedestilleerd. Vinyo levert als groothandel ook wijn aan diverse horeca bedrijven in (Zuid) Nederland.
Webs, HubSpot Consultancy Partner
Webs is een HubSpot Consultancy Partner voor bedrijven die slimmer willen groeien met het HubSpot CRM Platform en bijbehorend ecosysteem. Richt je sales, marketing en service processen zodanig in dat het meetbaar gaat bijdragen aan je groei.

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.