Datum:
5 juli 2015

Auteur:

Info-avond Blessurepreventie op 21 juli

Vanuit het project ‘Kennismaking’ waarbij we nieuwe(re) seniorleden van de tennisvereniging een aantal jaren proberen te begeleiden bij hun kennismaking met de club, hebben wij het plan opgepakt om een informatie-avond over blessurepreventie te organiseren. Dit vooruitlopend op het nieuwe nationale ‘programma sportblessurepreventie’ dat waarschijnlijk in 2016 van start gaat.

blessure

We hebben twee van onze leden die veel theoretische en praktische kennis hebben over dit onderwerp, bereid gevonden om er informatie over te geven middels een presentatie. Ronald de Haan en Joost van Kemenade (beiden van Fysiotherapie/Sportrevalidatie Ronald de Haan in Asten) gaan op dinsdag 21 juli a.s. aanvang 20.30 uur de lezing houden in de zomerkantine van de tennisvereniging.

Aansluitend is er nog gelegenheid om al dan niet brandende vragen te stellen aan beide deskundige sprekers. Natuurlijk is deze activiteit niet alleen bedoeld voor de nieuwe(re) leden van de tennisvereniging, alle seniorleden die hier meer over willen weten zijn van harte welkom.

Aanmelden is niet nodig, wij hopen op een ‘volle bak’, op een interessante lezing en op veel vragen van jullie!

Loes Goderie

Jan Rooze

 

Haan

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.