Landelijke competitie

Elk jaar kan er weer padelcompetitie gespeeld worden. Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid door samen met een team de baan op te gaan, maar je kunt jezelf daarnaast ook nog eens ontwikkelen als padelspeler door de wedstrijden die je speelt.

Elk jaar wordt er voorjaars-, zomer-, najaar- en wintercompetitie gespeeld. Er zijn verschillende mogelijkheden om competitie te spelen. De speeldagen zijn vrijdag, zaterdag of zondag. Op vrijdag wordt er ’s avonds gespeeld, op zaterdag en zondag wordt er tussen 9 en 16 uur begonnen met spelen. Afhankelijk van de soort competitie speel je 3 of 4 wedstrijden per speeldag. Natuurlijk speelt iedereen op zijn of haar eigen niveau. Hopelijk kunnen we allemaal genieten van een sportieve en gezellige competitie!

De tussenstanden van de najaarscompetitie vindt je hieronder:

KNLTB najaar Padel 2023

Heb je nu zelf ook zin om padel competitie te spelen? Het is mogelijk om jezelf of je team op te geven voor de padelcompetitie als je interesse hebt door het formulier onder aan de pagina in te vullen of een mail te sturen naar padel@tvroot.nl of contact op te nemen met iemand van de padel commissie.

Team aanmelden

Speler aanmelden

Aanbod Padelcompetitie en speeldata

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.