Op zoek naar tennismaatjes:

Margret Bouwen – de Wit
speelsterkte 8
leeftijd 40+
speeltijd: ’s avonds rond 20.00 uur.

Kennismaking

Kennismaking nieuwe seniorleden 2019
Ook dit jaar gaat TV ’t Root proberen om de kennismaking van nieuwe seniorleden met de tennisvereniging zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Alle nieuwelingen (en ook de mensen die de afgelopen 2-3 jaren lid zijn geworden) worden benaderd door Loes Goderie, door Lucienne van Gorp of door Mirjam Verspeek. Zij fungeren als contactpersoon / vraagbaak, en zullen dit jaar enkele activiteiten of bijeenkomsten organiseren en/of ondersteunen.
Op de website van TV ’t Root worden deze activiteiten aangekondigd, maar er wordt ook via digitale mailings contact opgenomen. Deelname aan e.e.a. is natuurlijk niet verplicht!

Dus: heb je als ‘nieuw’ seniorlid vragen of opmerkingen, blijf er dan niet mee zitten maar geef het door aan:
Loes (T 0493 – 695857), Lucienne (M 06 – 42772405) of Mirjam (M 06 – 24391473). Het e-mailadres is: kennismaking@tvroot.nl

P.S. Is er met jou geen contact opgenomen en heb je behoefte aan een nadere kennismaking met de vereniging, neem dan contact op met Loes, Lucienne of Mirjam.

 

Op zoek naar een tennismaatje?
Ben je nieuw bij de club en zoek je een tennismaatje of tennismaatjes? Vul onderstaand formulier in en jouw naam wordt zichtbaar gemaakt in de menubalk aan de rechterzijde. Als je wilt reageren op een oproep, dan kunt je bij Loes of Lucienne de contactgegevens van de betreffende oproep opvragen.

Tip: geef ook aan op welke dag en welk tijdstip je bij voorkeur speelt!

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.