Activiteiten

Tennishal Asten biedt u een uitgebreide keuze uit diverse contract-vormen. De hal beschikt over 4 uitstekend verlichte hardcourt binnenbanen. Schone tennisschoenen, die niet mogen strepen, zijn dus verplicht. Vanuit een ruime foyer, gelegen op de kopse kant van de hal, zijn de verrichtingen op alle 4 banen uitstekend te volgen. Naast een zithoek met open haard is een gezellige bar aanwezig, waar u terecht kunt voor een natje en een droogje. Vanzelfsprekend beschikt de hal over toilet- en douchegelegenheden, die voldoen aan alle eisen.

GEZELLIGHEIDSTOERNOOI ORGANISEREN?
Wilt u samen met uw bedrijf, familie of vrienden een leuke tennisdag/avond organiseren?
In een aantal weekenden is wellicht nog ruimte. De kosten zijn afhankelijk van hoeveel banen u huurt.
Informeer naar de ideeën en mogelijkheden, we helpen u graag!

tennishal_banenCONTRACTVERHUUR
Contractverhuur op vaste dag en uur is mogelijk in het winterseizoen voor 28 of 32 weken. Worden tenminste 4 banen aaneengesloten gehuurd (bijvoorbeeld voor het houden van een gezelligheidstoernooi) dan geldt een lager bloktarief. Naast losse verhuur is mogelijk een winter- of zomer 10 rittenkaart te nemen. In de contractverhuur voor het winterseizoen zijn per contract begrepen een gratis blik tennisballen en 5 kortingsbonnen.

COMPETITIES
In het winterseizoen wordt competitie gespeeld in de categorieën: Heren Dubbels, Dames Dubbels en Mixed Dubbels. Bovendien is er een speciale competitie voor senioren. Elke competitie bestaat doorgaans uit 8 teams van 4 tot 6 personen, die om de drie weken tegen elkaar uitkomen in twee wedstrijden van elk drie kwartier. Deze competities vormen zowel voor de beginnende als meer ervaren tennissers en tennissters een prima middel om wedstrijdervaring op te doen of het spelen van wedstrijden nog meer te verbeteren. De actuele stand van de competities is te vinden via deze link.

WOENSDAGMORGEN INSTUIF
Vanaf medio oktober wordt op elke woensdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur door de beheerder een instuif georganiseerd. Deelname kost slechts €3,50 per persoon.

VOOR MEER INFORMATIE; BEL OF MAIL GERUST ONZE BEHEERDER:

Dennis Raijmakers
tennishalasten@hotmail.com
06-42026000

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.