Datum:
30 mei 2020

Auteur:

Corona update 30 mei

Tennis en padel komt weer goed op gang
Nu de maatregelen voor sporten ruimer worden, zien we weer een drukke bezetting op ons park. Met het prima weer is een potje tennissen of padellen natuurlijk een aangename activiteit. De tennislessen zijn volop bezig. Goed te zien dat iedereen zich prima aan de RIVM-richtlijnen houdt.

Kantine (waarschijnlijk) open per 1 juli 2020
Onze “derde helft” is vanaf 1 juli weer mogelijk. Met enig voorbehoud overigens. De barcommissie gaat zich hierop voorbereiden. Want ongetwijfeld passen hier ook regels bij. De Corona-maatregelen gaan we hierbij in acht nemen.

Opstarten van de bardiensten
Om alles goed te organiseren gaan we weer een beroep doen op onze leden. We bereiden het schema voor het inplannen van de bardiensten voor. Uiteraard passsen we het aantal te draaien bardiensten aan op het kortere seizoen. Ook het tarief voor bardienstafkoop zal aangepast worden. Hierover later meer.

Jeugd mag weer tennissen zonder afstand
Een van de verruimingen is dat de jeugd tot en met 18 jaar vanaf 1 juni mag tennissen en padellen zonder 1,5 meter afstand. Wel dient er nog steeds een toezichthouder op het park aanwezig te zijn bij de jeugd tot en met 18 jaar.
Voor leraren geldt dat per 1 juni de twee leeftijdscategorieën (t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar) tegelijkertijd of zelfs door elkaar heen op een baan kunnen en mogen trainen. Daarnaast geldt dat voor jeugd tot en met 18 jaar voor trainingen geen beperking meer is in het aantal personen per baan.

Instuif kan weer, wedstrijden nog niet toegestaan
Het is nog altijd niet toegestaan om club overstijgende wedstrijden te organiseren. Interne clubwedstrijden of instuif-activiteiten mogen wel weer plaatsvinden. De banen voor de instuif zullen weer afgeblokt worden. We doen op iedereen een beroep om ook tijdens de instuif 1,5 meter afstand in acht te houden. Over de interne clubwedstrijden een volgende keer meer.

Wij wensen u veel tennisplezier!
Bestuur tennisvereniging ‘t Root

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.