Datum:
21 mei 2020

Auteur:

Corona update 21 mei

Beste tennissers,

Dubbelen mag weer
Na de jeugd mochten vorige week de senioren weer de baan op. Met de beperking dat alleen enkelspel was toegestaan. Vanaf vandaag is er weer een verruiming van de regels: volwassenen van 19 jaar en ouder mogen ook dubbelen. Vier spelers op een baan bij tennis en padel is toegestaan bij vrij spelen, mits de 1,5 meter afstand gehandhaafd wordt.

Kantine en terras
De kantine en het terras moeten volgens de richtlijnen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september. Het Outbreak Management Team (OMT) bekijkt de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen.

Blij dat we weer kunnen tennissen
De jeugd is al enkele weken actief met de lessen of met vrij tennissen en padellen. Ook de volwassenen komen weer naar ons park. De banen liggen er prima bij met dank aan Frans en zijn hulptroepen.

KNLTB Competitie 2020
De voorjaarscompetities (voor jeugd, senioren en padel) zijn in verband met de coronamaatregelen verplaatst naar het najaar. Of de competities in het najaar definitief doorgaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke competities te spelen.

Online afhangen
Regelmatig krijgen we vragen over het online afhangen. De spelregels voor online afhangen en een uitgebreide instructie vind je op deze site.

Verlichting
De verlichting op de baan gaat automatisch aan als er afgehangen is en het te donker wordt. De verlichting gaat een kwartier na afloop van je reservering automatisch uit als er niemand na jou afgehangen heeft. Het is dus belangrijk om je reservering te annuleren als je onverwachts besluit om niet te gaan tennissen. Zo voorkom je dat de verlichting onnodig brandt.

Complimenten aan onze leden
We zien gelukkig dat onze leden zich prima houden aan de richtlijnen, het online baan reserveren wordt gewoon en we houden 1,5 meter afstand op het park en de baan. Complimenten en dank aan iedereen! Heel veel tennisplezier gewenst!

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.