Datum:
20 juni 2020

Auteur:

Corona update 20 juni

Drukte op ons park met mooie ledengroei
De afgelopen weken is er flink getennist op ons park. Het wisselende weer zorgde ervoor dat het soms lastig was om te tennissen. Maar bij goed weer was het weer aangenaam druk op de padel- en tennisbanen.
We maken als vereniging een flinke ledengroei door. Wat opvalt is de instroom van twintigers en dertigers. Dat is erg mooi om te constateren en maakt de club evenwichtiger qua ledenopbouw.
Het bestuur denkt ondertussen na over deze ledengroei in relatie tot de capaciteit van de aanwezige banen. We komen hier op een later moment zeker op terug.

Kleedkamers en douches
Nu het aantal Corona-gevallen afneemt en we met elkaar de voorschriften goed in acht nemen, ontstaat er weer ruimte om versoepelingen door te voeren.
Deze week kwam het bericht van de KNLTB dat ook de toiletten, douches en kleedkamers weer volwaardig open mogen. Wel onder de voorwaarde dat we rekening blijven houden met de anderhalve meter. Met onze ruime kleedkamers en gescheiden douches gaat dit zeker lukken. Vanaf aanstaande maandag zijn de kleedkamers en douches weer beschikbaar.

Vanaf 1 juli: kantine open en binnensporten mag weer
Vanaf 1 juli mogen de sportkantines weer open, mits het coronavirus onder controle blijft. Onze kantinecommissie is druk bezig met het treffen van maatregelen om de kantine veilig voor onze leden te openen per 1 juli.

Ook mag er vanaf 1 juli weer in de hal getraind en vrij getennist worden als alle buitenbanen bezet zijn of onder water staan. Houd er rekening mee dat trainingen voorrang hebben op vrij tennissen en zorg ervoor dat je schone schoenen en ballen hebt.

Inschrijven voor bardiensten
Zoals ieder jaar vragen wij alle leden van 18 jaar en ouder om enkele bardiensten te draaien. Het aantal diensten is gelet op het kortere seizoen logischerwijze teruggebracht. Je kunt inschrijven op bardiensten van 1 juli tot 1 oktober. Hoe eerder je inschrijft, hoe meer keuze er nog is. Klik hier voor de instructies.

We zorgen uiteraard voor veiligheid voor de barvrijwilligers. Dit betekent bijvoorbeeld dat we zoveel mogelijk vragen te betalen met de pinpas en drankjes uitsluitend buiten te nuttigen. Ook hier gelden bij het bestellen van een drankje of het zitten op het terras de RIVM-voorschriften.

Wij wensen alle leden wederom veel tennisplezier toe en vanaf 1 juli een heerlijke douchebeurt en een verfrissend drankje!

Bestuur tennisvereniging ‘t Root


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.