Datum:
25 april 2020

Auteur:

Corona update 25 april

Gelukkig. Onze jongste leden mogen vanaf 29 april weer de baan op. Weliswaar met de nodige voorzorgsmaatregelen. Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van onze trainers. De jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen dat ook, maar wel met 1,5 meter afstand van elkaar.
Dit wordt een mooie uitdagende klus voor de trainers. Want hoe geef je hier handen en voeten aan? Inmiddels heeft onze tennisbond een uitgebreid protocol opgesteld voor spelers, trainers, bestuur, enzovoort. Voor ons is het zaak om dit zo praktisch mogelijk in te vullen.

Onze trainer Rob van Dinther en zijn collega’s gaan ervoor zorgen dat dit toch mogelijk wordt en hebben al contact gelegd met de ouders van onze jeugdleden.
Officiële wedstrijden zijn niet toegestaan, onderlinge potjes wel.
Ouders mogen het sportpark niet betreden en omkleden en douchen gebeurt thuis. Het clubgebouw is immers niet open.

Voor onze senioren is het nog even afwachten. Hopelijk komt er op korte termijn voor iedereen de mogelijkheden om weer een balletje te slaan. Maar nu dus nog even niet.

De Corona-maatregelen houden ook in dat de voorjaarscompetitie doorgeschoven wordt naar het najaar. Ons Open Root toernooi moeten we helaas ook afzeggen. Er is op dit moment nog te veel onzekerheid of het Open Root toernooi überhaubt door mag gaan en als we daarop moeten wachten wordt het te kort dag om dit toernooi volwaardig te organiseren.

Zijn er ook lichtpuntjes? Zeker! We zijn erg blij te melden dat baan 1 tot en met 10 deze week voorzien zijn van LED-verlichting. Het aanvragen van de vergunning hiervoor heeft helaas erg veel tijd en bureaucratisch gedoe opgeleverd. Maar deze week zijn de nieuwe lichtmasten en armaturen geplaatst.
Een speciaal woord van dank wil ik overbrengen richting Jan Rooze.
Hij heeft erg veel tijd gestoken in de voorbereiding, aanvraagprocedure en afstemming met alle betrokken partijen. Heel hartelijk dank Jan namens alle tennissers van onze tennisvereniging!

Zodra we meer informatie hebben, horen jullie weer van ons.

Met vriendelijke en sportieve groet,
namens het bestuur
voorzitter Johan Bakens


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.