Datum:
2 april 2020

Auteur:

Corona update 2 april

Vorig jaar rond deze tijd waren we druk in de weer voor de vele activiteiten in ons 50-jarig jubileum. Prachtige festiviteiten, drukte rondom de competities en een fantastische afsluiting in het feestweekend.

Er is amper een groter contrast denkbaar met de huidige situatie. Alles staat in het teken van de Corona-maatregelen. Aandacht en ondersteuning voor de ondernemers en ZZP-ers, sluiting van scholen, afgelasting van alle evenementen. Alle actualiteitenprogramma’s staan in het teken van de maatregelen in de zorg. Voor voldoende capaciteit, materiaal en voor menskracht. Hopelijk krijgt de publieke sector na de Corona-tijd weer wat meer aanzien en waardering die het verdient.

Natuurlijk is alles relatief. Tennis is bijzaak. Maar toch is het erg zuur dat we onze mooie sport niet kunnen beoefenen. De jeugdcompetitie stond al in de stijgers, de voorjaarscompetitie kende een grote hoeveelheid deelnemers. De voorbereiding van de jaarvergadering met de huldiging van onze jubilarissen was bijna afgerond. De interne donderdagavond competitie stond op het punt van beginnen. Het aantal padelspelers was groeiende.

Zuur, maar wel begrijpelijk. We voeren de rijksmaatregelen natuurlijk uit. Dit houdt dus in geen tennismogelijkheden op ons park voor onze leden. Ook vrij tennissen is niet mogelijk. Voor nu t/m 28 april, maar mogelijk gaat dit langer duren. Zodra er ruimte ontstaat voor een nieuwe start, maken we een aangepaste planning voor de diverse (geplande) activiteiten. We communiceren dit direct naar onze leden toe.

We hopen dat iedereen goed door deze Corona-periode heen komt. Op de eerste plaats gaat het om de gezondheid. Maar ook werk en privé spelen een belangrijke rol in ons leven. Dat geldt zeker ook voor onze vele seniorleden. Graag tot op een later moment op ons park.

Met vriendelijke groet,
Bestuur tennisvereniging ‘t Root


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.