Datum:
27 juni 2020

Auteur:

Corona update 27 juni

Nieuwe versoepelingen vanaf 1 juli
Nadat we weken niet konden tennissen en daarna met de nodige beperkingen, breekt nu een nieuwe periode aan. Bijna alles is bij het tennis- en padelspel weer als vanouds. De enige restrictie is dat we na het tennissen of padellen de anderhalve meter in acht moeten nemen bij het gebruik van het terras en in de kleedruimtes.
Met de opening van de kantine en het terras per 1 juli komt de gezelligheid ook weer terug op ons park. Gelet op de versoepeling zal het aantal mensen binnen en buiten voor onze vereniging geen probleem opleveren.

Donderdagavondcompetitie en clubkampioenschappen
Er mogen dus ook weer wedstrijden worden gespeeld. De donderdagavondcompetitie gaat komende week weer van start en de clubkampioenschappen worden ingepland. Hierover volgt door de organisatie nog nader bericht.

Dinsdagavond instuif vervalt
We houden zoveel mogelijk rekening met de behoefte van onze leden. In het verleden was het bij de dinsdagavond instuif erg druk. Daarom reserveerden we enkele banen voor de instuiftennissers. We zien dat er nu weinig leden komen opdagen voor deze activiteit, terwijl het erg druk is met andere recreatietennissers. Om die reden vervallen de gereserveerde instuifbanen en komen deze beschikbaar voor vrij tennis. Wanneer nodig, bijvoorbeeld voor tennislessen of voor kennismakingsactiviteiten voor nieuwe leden, blijven we enkele banen reserveren.

Geen toezicht meer nodig voor jeugdleden
Vanaf 1 juli is er ook geen toezicht meer nodig voor onze jonge leden. Tot nu toe maken we drie keer in de week ruimte voor de jeugd tot 13 jaar en is er vanuit het bestuur iemand aanwezig als toezichthouder. Ook deze beperking vervalt dus.

Opschoondag
In de planning organiseren we aan het begin van het seizoen een dag waarbij we een beroep doen op onze leden om mee te helpen het park klaar te maken (vooral het groenonderhoud). Vanwege de Corona-uitbraak is deze opschoondag niet doorgegaan. We gaan deze dag binnenkort alsnog plannen, want er is weer het nodige onderhoud te doen.

Jaarvergadering
Ook de geplande jaarvergadering hebben we uitgesteld. Deze gaat nu plaatsvinden op woensdag 2 september om 19.30 uur. Bij de jaarvergadering worden onder andere de nieuwe plannen voor de tennisvereniging gepresenteerd en huldigen we de jubilarissen.

Met sportieve groet,

Bestuur tennisvereniging ‘t Root

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.