Datum:
24 september 2015

Auteur:
Wouter Boot

Seizoensafsluitingstoernooi 2015

Na een succesvol ‘toernooi-voor-beginnende-tennissters/tennissers’ eerder dit jaar (op 6 juli) werd al direct gesuggereerd om zo’n toernooi later in het seizoen nog een keer te verspelen.

Zondag 20 september j.l. was het zo ver, en speelsters, spelers, supporters (partners en kinderen) en organisatie hebben weer geweldig geboft met de perfecte weersomstandigheden op die dag. 9 speelsters en 11 spelers hadden zich voor dit ‘seizoensafsluitingstoernooi’ ingeschreven, en iedereen heeft minimaal 4 partijen gespeeld waaronder in ieder geval één dames- of herendubbel en één mixed-dubbel. Er werd op tijd gespeeld, de telkens wisselende koppels moesten binnen een half uur zoveel mogelijk games winnen.

Aan het eind van de middag werden de gelijk opgaande – en dus spannende – finales gespeeld. Bij de dames won Cindy Vogels nipt met 4-3 van Anja van Oosterhout, bij de heren was Roel Mennen iets sterker dan Wim Feijen. Uitslag was bij hen ook 4-3.

Alle foto’s van Arjan de Jong staan in dit foto-album.

PS. Er worden al plannen gesmeed om in de winterperiode een dergelijk toernooi ook te organiseren op de banen in de tennishal!

DSC03884

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.