Datum:
28 september 2015

Auteur:

Prinsessendagtoernooi 2015

Dinsdag 16 september (Prinsjesdag), was er weer het Prinsessendagtoernooi bij ’t Root. Om 10 uur verzamelden dit jaar 34 dames om te strijden voor de titel Prinses 2015.
Na een ontvangst met koffie en thee, begonnen de eerste wedstrijden. Door het uitdelen van speelkaarten werd bepaald met wie je op de baan stond. Gezellig. Zo leer je meteen nieuwe mensen kennen.
Na de eerste tennisronde, was er even tijd voor een stuk vlaai met koffie/thee. Daarna startte de tweede tennisronde. Het weer zat behoorlijk mee, want dachten we ’s morgens bij vertrek thuis dat we binnen zouden moeten spelen, konden we de gehele dag buiten tennissen. Jammer dat er wel een behoorlijke wind stond, welke een extra tegenstander vormde. Na de tweede ronde stond er een overheerlijke lunch op ons te wachten en konden geïnteresseerden de troonrede zien. Nadat de lunch genuttigd was, ging de derde tennisronde van start. Er werden leuke sportieve wedstrijdjes gespeeld. De vierde ronde was nog een extra ronde voor degene die er nog geen genoeg van hadden en telde niet meer mee voor de titel.
Rond 16 uur volgde de prijsuitreiking met bloemen en natuurlijk de scepter en het kroontje voor de prinses. Prinses van 2015 is geworden Astrid van Oosterhout.

Uitslag:
1. Astrid van Oosterhout
2. Margot Koolen
3. Loes Goderie

De vijfde ronde (het borrelen) daarna ging nog lang door. Hoe lang precies??? Ik verliet het clubgebouw om 20:45 uur, maar was niet de laatste.
Organisatie bedankt voor de super gezellige goed georganiseerde dag. Hopelijk hebben we volgend jaar een nieuw record aantal deelnemers. Dames reserveer maar alvast in jullie agenda: Dinsdag 20 september 2016!

Groetjes,
Astrid

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.