Datum:
8 februari 2023

Auteur:

Seizoen 2023 – Alle belangrijke data

Diverse activiteiten staan in 2023 al gepland
Voor 2023 staat er al enkele activiteiten gepland. Ons park gaat traditiegetrouw op 1 april open. Maar ook nu is het park natuurlijk open voor padelspelers.
Er wordt hard gewerkt om de banen weer in goede conditie te brengen.
Ook zijn we met diverse leden en commissies bezig met het plannen van activiteiten voor het nieuwe seizoen. Nu alvast een korte vooraankondiging.

De Kanaalbokaal: 26 maart
Vorig jaar was de eerste editie tegen Packodor uit Someren. De bokaal ging richting andere kant van het kanaal, dus revanche is nodig.

Kennismakingsavond: 5 april
Twee keer per jaar organiseert de kennismakingscommissie een avond voor nieuwe leden. Met als doel een nadere kennismaking met onze club en de mogelijkheden die we bieden voor tennis en padel.

Algemene ledenvergadering: 28 juni

Bij de jaarlijkse ledenvergadering stellen we diverse (financiële) stukken vast.
Ook huldigen we weer onze jubilarissen.

Vrijwilligers dankmiddag: 24 september
Op het eind van het seizoen bedanken we onze vrijwilligers voor inzet bij verschillende activiteiten. Ook wordt de vrijwilliger van het jaar verkozen. Afgelopen jaar waren er helaas niet voldoende aanmeldingen en hebben we onze vrijwilligers met de kerst bedankt met een mooi presentje.
We organiseren dit jaar weer een vrijwilligers bedankdag. Het jaar daarop bedanken we de vrijwilligers met een leuk presentje.

Leuk te weten: ook dit jaar is onze kantine weer stembureau (15 maart)


Vorig jaar heeft onze kantine dienst gedaan als stemlokaal. De gemeente is erg tevreden over onze accommodatie en wil onze locatie graag opnieuw gebruiken als stembureau bij de verkiezingen van 15 maart. We krijgen hier bovendien nog een mooie vergoeding voor.

 

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.