Datum:
2 mei 2021

Auteur:

Laddercompetitie

Door de coronacrisis is de laddercompetitie op een laag pitje komen staan. Dus hoog tijd om er weer nieuw leven in te blazen. We hebben al een laddercompetitie voor enkelspel, nu is het ook tijd voor een laddercompetitie dubbelspel! Er mogen nog geen officiële toernooien of competitie gespeeld worden, maar interne onofficiële wedstrijdjes zijn wel toegestaan. Met een laddercompetitie voor enkel- en dubbelspel kun je dus toch leuke wedstrijden spelen.

Aanmelden
Ieder koppel kan zich samen aanmelden. Dus heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel. De indeling van de ladder gaat volgens rating. Alle duo’s mogen elkaar uitdagen, gemengd dubbel tegen heren dubbel, heren dubbel tegen dames dubbel en gemengd dubbel tegen dames dubbel. Het mag allemaal. Als veel spelers / koppels zich aanmelden, kunnen er veel leuke spannende wedstijden worden gespeeld.

Wedstrijdformat
Op doordeweekse avonden is het vanwege toenemende drukte helaas niet mogelijk een wedstrijd om 2 gewonnen sets te spelen. Daarom hebben we op doordeweekse avonden gekozen om een wedstrijd te spelen van één uur, hetzelfde als tijdens het kerst- en midwintertoernooi in de tennishal. In het weekend (zeker nu er geen competitie gespeeld word) is het tot op heden wel mogelijk om een wedstrijd om 2 gewonnen sets te spelen.

Dus geef je snel op voor de nieuwe dubbelspel laddercompetitie, meld je aan met je tennismaatje zodat je andere koppels kunt uitdagen. Hopelijk krijgen we veel aanmeldingen en een mooie laddercompetitie.

Ladder coördinator
Aanmelden kan bij Frank van Kemenade, ladder coördinator. Stuur hem een mail of appje (contactgegevens staan hieronder). Geef deze gegevens door:

  • Aan welke competitie je wilt deelnemen, enkel- of dubbelspel
  • Je naam
  • Naam van je tennismaatje (in geval van dubbelspel)
  • Telefoonnummer
  • Je actuele rating

Meer informatie, het ladderschema en de overige “spelregels” kun je vinden op de website onder het menu item Senioren > Laddercompetitie. Succes en veel plezier!


 
 
 
 
 
 

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.