Datum:
12 november 2017

Auteur:

KNLTB Voorjaarscompetitie 2018

Er kan weer worden ingeschreven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie van 2018.

Iedereen kan zich hiervoor opgeven. Het mooiste is als je je eigen team bij elkaar regelt, maar lukt dat niet kun je ook nog altijd individueel opgeven. Tijdens de competitie is er altijd behoefte aan invallers.

Klik hier voor de speeldata van 2018
Klik hier voor het inschrijfformulier

Zijn er nog wijzigingen aangebracht door de KNLTB? Jazeker, ook komend jaar zijn er weer nieuwe regels.
– In alle dubbelwedstrijden wordt de derde set als wedstrijdtiebreak gespeeld (tot en met 10 punten).
– Dubbelopstelling bekendmaken na de singels.
– Een speler mag voortaan meerdere keren per week competitie spelen, zonder hiervoor dispensatie aan te vragen! Invallen wordt nu veel makkelijker. Let wel op, de regel blijft bestaan dat je hooguit maar één keer mag meedoen in een hoger team. Speel je tweemaal hoger dan mag je niet meer terug. Voor verder informatie klik hier

De Competitie Nieuwe Stijl gaat ondertussen ook gewoon door. Dat betekent dat er wederom kan worden ingeschreven voor de 8&9 competitie en de Zomeravond competitie in mei/juni. Vooral de beginnerscompetitie 8&9 is erg succesvol verlopen bij TV ’t Root met veel teams en enthousiaste spelers.

Inschrijven is nog mogelijk tot en met zaterdag 9 december. Je kunt het formulier afgeven in de tennishal of mailen naar hendriks.huub@live.nl. Ook voor vragen kun je hier terecht.

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.