Datum:
16 januari 2024

Auteur:

Informatie van de ledenadministratie

WIJZIGING ADMINISTRATIE EN POORTSYSTEEM

De knltb gaat per 01 januari 2024 stoppen met uitgifte van het plastic pasje.
Deze gebruiken we ook om de poort en deur op het sportpark te openen daarom zal hiervoor een vervangend systeem komen. Voorlopig kun je je huidige knltb-pas nog blijven gebruiken.

Dit was aanleiding om ook te kijken naar een ander systeem voor onze ledenadministratie, afhangen, e.d..
Zodra hierover meer duidelijkheid is zullen we jullie informeren

COMPETITIELID
Let op: ook een competitielidmaatschap is doorlopend, tenzij het voor 31 december wordt opgezegd loopt het lidmaatschap volgend jaar door.

RUSTEND LID
Leden kunnen hun lidmaatschap in bepaalde situaties om laten zetten en (tijdelijk) rustend lid worden. Je betaalt dan een sterk gereduceerd tarief, blijft lid van onze vereniging, maar mag uiteraard geen gebruik maken van de banen. Dit kan o.a. bij langdurige blessures of ziektes.
Geef tijdig door als je situatie wijzigt en er weer sprake is van een actief lidmaatschap.

WIJZIGINGEN PERSOONLIJKE GEGEVENS
Verzoek om wijzigingen in je (email)adres, telefoonnummer, IBAN-nummer e.d. door te geven. Zeker nu we over willen gaan op een nieuw systeem voor (leden)administratie willen we hierin graag meteen de actuele gegevens opnemen.

STUDENTENTARIEF
Om volgend jaar in aanmerking te komen voor het gereduceerd studententarief dienen studenten uiterlijk 31 december 2023 een bewijs dat ze (nog) “fulltime” student zijn door te sturen. Dit kan door een actuele studentenpas of bewijs dat je college-/schoolgeld betaald hebt te mailen naar ledenadm@tvroot.nl.

OPZEGGING LIDMAATSCHAP
We hopen natuurlijk dat je lid blijft bij ’t Root Tennis en Padel Asten, maar mocht je toch op willen zeggen dan kan dit door een email te sturen naar ledenadm@tvroot.nl. Hierin vermeld je je naam, bondsnummer (staat op je ledenpas) en de reden van opzeggen.
Het lidmaatschap loopt van 01 januari tot en met 31 december.
Belangrijk: opzegging dient altijd vóór 1 januari van het nieuwe jaar te gebeuren.

VERLENGING DEADLINE
Omdat er in december 2023 helaas geen nieuwsbrief is verstuurd hebben we besloten de genoemde deadlines met 3 weken te verlengen. Je hebt dus nog tot 21 januari a.s. de tijd om op te zeggen of bewijs voor studententarief door te geven”.

 

VOOR VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN KUN JE CONTACT OPNEMEN MET DE LEDENADMINISTRATIE (Nicole van Bussel en Luciënne van Gorp)

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.