Datum:
3 mei 2020

Auteur:

Corona update 3 mei

Nieuwe informatie voor onze jeugdleden (t/m 18 jaar)

Vorige week hebben we jullie geïnformeerd over onze plannen om het tennispark weer open te stellen voor onze jeugdleden. Helaas zat het weer niet altijd mee, maar er is weer een start gemaakt met de tennislessen en met het vrij tennissen. De posters zijn opgehangen en alle andere maatregelen zijn getroffen om van start te gaan.

Maar niet alles zit mee. Midden van de week kregen we bericht van de gemeente dat ons stappenplan moet worden aangepast. Op twee onderdelen: de openingstijden zijn te ruim en het toezicht moet permanent zijn.

Dat was zeker even slikken. Je kunt uitgaan van gezond verstand en erop vertrouwen dat verenigingen het ook goed voor hebben met hun leden en alle maatregelen nemen die nodig zijn in de Corona tijd. Of je handelt op basis van controle en handhaving.

We zijn dus genoodzaakt om het stappenplan aan te passen.
Voor de tennislessen verandert er niets. De trainers zorgen voor begeleiding en toezicht van de jeugdleden.

Voor het vrij tennissen en padellen komen er een drietal momenten in de week waarop jongeren onder de 19 jaar mogen spelen, te weten:

– Dinsdagmiddag 16.00-18.00
– Donderdagavond 19.00-21.00
– Zaterdagmiddag 14.00-16.00

LET OP: deze tijden kunnen wijzigen, de geldende bloktijden zijn te vinden op het digitale afhangbord op onze website (www.tvroot.nl)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Digitaal afhangen voor vrij tennissen en padellen is verplicht en is alleen mogelijk binnen deze bloktijden. Baan keuze betreft hierbij slechts een voorkeur, de toezichthouder mag eventueel een andere baan toewijzen.

Beide leeftijdscategorieën (t/m 12 of 13 t/m 18) mogen zowel enkel- als dubbelspel spelen maar uitsluitend met je eigen leeftijdscategorie. Per kooi van 2 banen mag slechts één leeftijdscategorie gelijktijdig actief zijn.
 
Toezichthouders en oproep!
Tijdens de bloktijden wordt door toezichthouders permanent toezicht gehouden op naleving van de KNLTB richtlijnen. Vanuit het bestuur zorgen we voor de bemensing tijdens de momenten dat er vrij getennist kan worden.
Het kan zijn dat deze bloktijden komende tijd worden verruimd. Het zou dan fijn zijn als er meer mensen beschikbaar zijn. Dus zou je een bijdrage willen leveren? Graag aanmelden via info@tvroot.nl.
 
Aanspreekpunt Corona-zaken

– Bestuursvoorzitter Johan Bakens GSM: 06-51495467
– Trainer Rob van Dinther GSM: 06-13504609

Foto’s van de eerste trainingen eerder deze week zijn hier te vinden.
Met dank aan Rob Fritsen/SIRIS.

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.