Datum:
25 september 2023

Auteur:

Clubkampioenschappen editie 2023

Van 8-10 september 2023 werden, alweer voor het vijfde jaar op rij, de clubkampioenschappen van onze vereniging gehouden. Dit jaar waren deze clubkampioenschappen voor het eerst ook opengesteld voor onze jeugdleden.

Spijtig genoeg kwamen de inschrijvingen wat moeizaam op gang, maar uiteindelijk heeft een waar charmeoffensief er toch nog toe geleid dat 83 leden zich in de verschillende categorieën van de beide sporten hebben ingeschreven.

Evenals de voorgaande vier jaren waren de weergoden ons ook dit jaar goed gezind, al hadden de tropische temperaturen best achterwege mogen blijven. Ondanks het erg warme weer is het toernooi ook dit jaar goed verlopen al waren er twee wedstrijden die door de warmte vroegtijdig ten einde kwamen. In totaal zijn er ruim 80 wedstrijden gespeeld. Bij de volwassenen en de oudere jeugd werden wedstrijden van 1 uur gespeeld. Bij de jongste jeugd (rood en oranje) werden wedstrijdjes van ca 20 minuten gespeeld. Deze wedstrijdjes werden, in het kader van hun MAS stage, begeleid door onze jeugdleden Loes Hoeben en Lize Dijkmans. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Zondagmiddag om 16.00 uur waren de clubkampioenen van 2023 bekend. Hieronder vermelden we alle winnaars.

Uiteraard hopen we dat zoveel mogelijk leden in 2024, het jaar van ons 55-jarig bestaan, zullen deelnemen aan onze clubkampioenschappen.

Jeugd Rood: Pibbe Haksteeg

Jeugd Oranje: Lina Khallad

Jeugd Groen: Gijs van Bussel

Jeugd 2: Lauren Storm

Jeugd 1: Loes Hoeben

GD8: Ilse Verberne en Jort van de Kerkhof

HE8: Jarvin Vrijssen

GD7: Agnes Verdonschot en Ton Hendrix

HD7: Tom van Oosterhout en Rick van Oosterhout

HE7: Tom van Oosterhout

DD6: Daniëlle Dominicus en Katja Storm

HE5: Sem de Werdt

Padel Beginners Dames: Ilja van Hagen en Katja Kuijpers

Padel Beginners Mix: Diana Verdonk en Ton Bakens

Padel Gevorderden: Guus Claussing en Tim Koppens

Hartelijke groet van organisatie Clubkampioenschappen editie 2023

Bart van Bree, Sem de Werdt, Roeland van Roij en Maarten van Oosterhout

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.