Datum:
5 januari 2016

Auteur:
Wouter Boot

Beste wensen voor 2016

Beste leden van ’t Root

Op de eerste plaats de beste wensen voor het nieuwe jaar dat het een goed, sportief en gezond 2016 mag worden. Veel van jullie zijn al sportief begonnen met meedoen aan het finale weekend van het kersttoernooi. Een evenement dat dankzij Frits een mooie afsluiting van het jaar is en een mooi begin.

Deze winter zijn er veel plannen gemaakt om het park en de kantine een meer eigentijdse uitstraling te geven. Verder op lezen jullie daar meer over.

We zijn blij met een grote groep vrijwilligers en willen op deze plaats jullie daarvoor bedanken. Immers met zijn allen zijn wij tennisvereniging ’t Root. We hopen dan ook dat we weer een mooi jaar krijgen met veel tennis voor jong en oud, beginner en gevorderden. Voor hen die zo maar een balletje willen slaan en voor hen die mee willen draaien met de (sub)top van Nederland (en voor Frits en Daggy de wereldtop). Ook dit jaar zijn Rob van Dinther, Petra Geris en Frits Raijmakers weer actief om voor iedereen tennisles te geven. Wij als bestuur willen graag de ideeën en hulp van onze leden omarmen, dus heb je suggesties, wil je actief meehelpen, meld je aan.

Namens het bestuur

Kees van der Zouwen

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.