Datum:
20 april 2024

Auteur:
Inge van de Water

Verandering poortsysteem

Beste leden,
Sinds begin dit jaar is de KNLTB gestopt met het uitgeven van de fysieke ledenpas voor nieuwe leden. Hierdoor zijn wij als club genoodzaakt om ons poortsysteem te vervangen zodat alle leden weer toegang kunnen krijgen tot het park.
Op 7 mei a.s. worden de huidige kaartlezers bij de poort en het gebouw vervangen voor het nieuwe systeem.

In het nieuwe systeem gaan we werken met een toegangscode. Dit is een 6-cijferige code die je kunt intoetsen op het paneel dat aan de poort en aan de deur komt te hangen. Je vindt deze toegangscode in de KNLTB Club App. Dit is dezelfde app die we sinds dit jaar ook gebruiken om o.a. de banen af te hangen.
Wanneer je bent ingelogd in de app, klik je links onderin op ‘Home’. Vervolgens zie je op je scherm de toegangscode verschijnen. De code is telkens 7 dagen geldig en wordt daarna vervangen voor een andere code.

Mocht je geen gebruik willen maken van de app bieden we als club ook een alternatief. Je kunt dan een magneetpas aanvragen bij de ledenadministratie (ledenadm@tvroot.nl). Deze pas kun je scannen op hetzelfde paneel bij de poort en bij de deur, waarmee je toegang krijgt tot het park cq het gebouw. De magneetpas is in principe kosteloos. Bij verlies van de pas zijn we wel genoodzaakt om kosten in rekening te brengen (10 euro per pasje). Let op, dit is dus een andere pas als die de huidige leden nu hebben. Die is na 7 mei niet meer te gebruiken.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag!
Groet, Bestuur Tennis- en Padelvereniging ’t Root

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.