Datum:
6 maart 2019

Auteur:

Van de voorzitter… #1

Afgelopen donderdag werd ik tijdens de Jaarvergadering van onze tennisvereniging tot uw nieuwe voorzitter gekozen. Dat dit gebeurt tijdens ons jubileumjaar maakt het extra mooi.
Met enige regelmaat schrijf ik een column, waarin allerlei zaken aan de orde komen.
Die natuurlijk veelal met onze vereniging te maken hebben.

Deze eerste column gaat over onze jaarlijkse opschoondag. Tijdens de druk bezochte jaarvergadering werd de suggestie om deze dag te noemen naar onze vorig jaar overleden voorzitter Wim Feijen met applaus begroet.

Ik vind het een hele eer om Wim op te mogen volgen. Wim was als voorzitter bijzonder betrokken. Hij gaf zelf het goede voorbeeld, stond achter de bar, sloeg ondertussen een niet onverdienstelijk balletje, had soms wel eens een kort lontje, maar was bovenal een voorzitter die vrijwilligers stimuleerde om ook de handen uit de mouwen te steken.
Vooral door zijn inzet werd ons park de afgelopen jaren aan het begin van het tennisseizoen flink onder handen genomen tijdens de zogenoemde opschoondag.

Het zal mij helaas niet lukken om eenzelfde actieve inzet te plegen wegens mijn werkverplichtingen. Maar ook speelt mee dat niet elke voorzitter even handig is om te snoeien, harken, onderhoud plegen, enzovoort. Toch ben ik van de partij op 23 maart.

Samen met hopelijk veel vrijwilligers gaan we ervoor zorgen dat het park er weer keurig uitziet bij de start van het tennisseizoen. En waar Wim trots op zou zijn.
Mag ik u uitnodigen om ook een handje te helpen?

23 maart: “de Wim Feijen Park-verzorgingsdag”

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.