Datum:
2 maart 2015

Auteur:

Uniek mixtoernooi met categorieën 10, 12 en 14

– Speeldata: donderdag- en vrijdagavond 19 en 20 maart 2015 –

Schrijf je nu nog in voor dit gezellige unieke mixtoernooi op onze mooie gravelbanen. Deze mogelijkheid heb je namelijk nog tot zondag 8 maart. Niet twijfelen, maar doen!

We hebben als commissie besloten het toernooi te laten plaatsvinden op één avond, vrijdagavond 20 maart, in verband met het aantal deelnemers en de bijkomstige verhinderingen. Echter, indien de verlichte buitenbanen nog niet allemaal klaar zijn, dan wijken we extra uit naar donderdagavond 19 maart. Er zal gespeeld worden in poules en de wedstrijden spelen we op tijd.

Nog even opnieuw de uitleg van het toernooi, indien je deze nog niet hebt kunnen lezen in een van de vorige nieuwsbrieven: We spelen namelijk met de volgende (mix)categorieën: 10, 12 en 14 en daarbij geldt een leeftijd vanaf 18+. Dit houdt in dat we de dubbelsterktes van twee personen bij elkaar optellen en dat resulteert in een getal wat bepaalt in welke categorie je hoort in te schrijven. Als voorbeeld: een speler 4 en een speler 7 schrijven zich in de categorie 10 in en een 7 en een 8 schrijven zich in de categorie 14 in. Alle combinaties zijn mogelijk!

Zo willen we ervoor zorgen dat er allerlei verschillende koppels gemaakt worden en dat ook duo’s met elkaar kunnen spelen, die bij officiële toernooien niet met elkaar kunnen tennissen. Oftewel: alom gezelligheid en een unieke kans om een wedstrijdje aan te gaan met een partner van een andere sterkte! Uiteraard hoeft dit niet en kun je je ook inschrijven met jouw vaste partner. Ben je alleen, dan zorgen wij voor leuke sportieve partner! Hierdoor is het een ideale kans voor nieuwe leden om op een leuke manier andere leden te leren kennen.

Het toernooi wordt georganiseerd op vrijdagavond 20 maart (en eventueel donderdagavond 19 maart). We sluiten af met een gezellige avond!

Schrijf je uiterlijk voor 8 maart 2015 in en neem deel aan de eerste editie van dit unieke en gezellige mixtoernooi bij Tv ’t Root! Je doet dit eenvoudig door het inschrijfformulier te mailen naar activiteitencommissie@tvroot.nl

Met sportieve groet,

De activiteitencommissie

 

 

 

 

 

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.