Datum:
5 januari 2015

Auteur:

Uniek mixtoernooi met categorieën 10, 12 en 14

– Speeldata: 18 t/m 21 maart 2015 –

hWe willen bekend maken dat wij als activiteitencommissie er voor gekozen hebben
‘het gezellige mixtoernooi met unieke categorieën’ opnieuw te gaan organiseren!

We spelen met de volgende (mix)categorieën: 10, 12 en 14 en daarbij geldt een leeftijd vanaf 18+. Dit houdt in dat we de dubbelsterktes van twee personen bij elkaar optellen en dat resulteert in een getal wat bepaalt in welke categorie je hoort in te schrijven.

Als voorbeeld: een speler 4 en een speler 7 schrijven zich in de categorie 10 in en een 7 en een 8 schrijven zich in de categorie 14 in. Alle combinaties zijn mogelijk, zolang ze binnen de categorieën passen!

 

 

 

 

 

 

Zo willen we ervoor zorgen dat er allerlei verschillende koppels gemaakt worden en dat ook duo’s met elkaar kunnen spelen, die bij officiële toernooien niet met elkaar kunnen tennissen. Oftewel: alom gezelligheid en een unieke kans om een wedstrijdje aan te gaan met een partner van een andere sterkte! Uiteraard hoeft dit niet en kun je je ook inschrijven met jouw vaste partner. Ben je alleen, dan zorgen wij voor leuke sportieve partner! Hierdoor is het een ideale kans voor nieuwe leden om op een leuke manier andere leden te leren kennen. Het doel is om de wedstrijden in poules te organiseren, zodat je in ieder geval een aantal wedstrijden kan spelen.

 

Het toernooi wordt georganiseerd op woensdagavond 18 maart, donderdagavond 19 maart, vrijdagavond 20 maart en zaterdag 21 maart. De speeltijden en speeldata worden bepaald a.h.v. het aantal deelnemers. We sluiten op zaterdagavond af met een gezellige feestavond!

 

Schrijf je uiterlijk voor 1 maart 2015 in en neem deel aan de eerste editie van dit unieke en gezellige mixtoernooi bij Tv ’t Root! Je doet dit eenvoudig door het inschrijfformulier te mailen naar activiteitencommissie@tvroot.nl
We zien jullie heel graag op een van de dagen in maart!

De activiteitencommissie

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.