Datum:
4 juli 2014

Auteur:

Uniek dubbeltoernooi met categorieën 10, 12 en 14 (26/27 sept)

Via deze weg wil de activiteitencommissie bekend maken dat er weer een nieuwe activiteit georganiseerd zal gaan worden, na de eerste succesvolle Quiz night! En waar hebben we voor gekozen? Jawel … een gezellig dubbeltoernooi met unieke categorieën!

We spelen namelijk met de volgende herendubbel-, damesdubbel en mixcategorieën: 10, 12 en 14 vanaf de leeftijd 18+. Dit houdt in dat we de dubbelsterktes van twee personen bij elkaar optellen en dat resulteert in een getal wat bepaalt in welke categorie je als duo dient in te schrijven. Als voorbeeld: een 4 en een 7 schrijven zich in in categorie 10 en een 7 en een 8 schrijven zich in in categorie 14. Alle combinaties zijn mogelijk, zolang ze binnen de categorieën passen!

Zo willen we ervoor zorgen dat er allerlei verschillende koppels gemaakt worden en dat ook duo’s met elkaar kunnen spelen, die bij officiële toernooien niet met elkaar kunnen tennissen. Oftewel: alom gezelligheid en een unieke kans om een wedstrijdje aan te gaan met een partner van een andere sterkte! Uiteraard hoeft dit niet en kun je je ook inschrijven met jouw vaste partner. Ben je alleen, dan zorgen wij voor een partner! Hierdoor is het een ideale kans voor nieuwe leden om op een leuke manier andere leden te leren kennen.

Het doel is om de wedstrijden in poules te organiseren, zodat je in ieder geval een aantal wedstrijden kan spelen.

Het toernooi wordt georganiseerd op vrijdagavond 26 september en zaterdag 27 september. De speeltijden worden bepaald a.h.v. het aantal deelnemers. We sluiten op zaterdagavond af met een gezellige feestavond!

Schrijf je uiterlijk voor 8 september in en neem deel aan de eerste editie van dit unieke en gezellige dubbeltoernooi bij Tv ’t Root! Je doet dit eenvoudig door dit inschrijfformulier te mailen naar activiteitencommissie@tvroot.nl.

We zien jullie heel graag op vrijdag 26 september!

De activiteitencommissie

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.