Datum:
15 maart 2020

Auteur:

Tennispark gesloten

Het kabinet neemt nieuwe maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook de tennisvereniging en tennishal krijgen daar nu nadrukkelijk mee te maken. De KNLTB heeft alle tennisverenigingen dringend verzocht om alle activiteiten per direct te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook competities, trainingen en vrij tennissen. Klik hier voor het bericht van de KNLTB.
 
Om die reden hebben de besturen van tennisvereniging ’t Root en tennishal Asten besloten om het gehele tennispark te sluiten tot en met 6 april. Tot in ieder geval 6 april zullen beide kantines gesloten zijn en is het niet mogelijk om te tennissen of padellen in de hal of op de buitenbanen. Dat betekent dus ook dat alle activiteiten, trainingen en competities t/m 6 april niet door zullen gaan.
 
We vinden het heel vervelend dat we deze beslissing moeten nemen, zeker nu de ontknoping van de hal competities en de voorjaarscompetitie eraan komt. Maar het is op dit moment de enige juiste keuze en we hopen dan ook op jullie begrip en medewerking.
 
Mocht de situatie veranderen, dan lees je dat hier op de website.
Hopelijk zien we elkaar begin april weer op de tennisbaan.
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur Tennisvereniging ’t Root
Bestuur Tennishal Asten

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.