Datum:
19 maart 2017

Auteur:

Start World Tour

De jeugdcompetitie is op 19 maart van start gedaan. Drie teams van ’t Root nemen deel aan de competities. Een team voor rood (de allerjongsten) en twee teams voor oranje. De teams spelen in maart/april vier zondagen en dan in juni nog eens vier zondagen. De competitieteams spelen in een clubshirtje en zagen er heel professioneel uit en het voelde voor de kinderen als één team dat er samen voor gaat.

Op 19 maart was de kickoff voor rood in Lierop. De data van de world tour hebben de namen van grote toernooien meegekregen. Deze keer was Indian Wells in de VS aan de beurt. In de pauze kregen de kinderen popcorn en ander lekkers. De kids spelen wedstrijdjes tot 7 punten, en scores worden niet geregistreerd. Het was een gezellige, sportieve ochtend! Op 26 maart speelt rood thuis van 9.30-11.30 uur. Altijd leuk om een keer te komen kijken.

Oranje team 2 speelde thuis. We konden gelukkig terecht in de hal, en hebben daar een hele ochtend actief getennist. Met hulp van ouders, de jeugdcommissie en Frits konden we de kinderen begeleiden bij het tellen, en ook nog wat afwisselende spelvormen spelen. Een leerzame en leuke ochtend dus.

Oranje team 1 speelde in Neerkant, en had ook daar een geweldige sportieve ochtend. Oranje speelt 5 games met de reguliere telling. De scores worden op de computer bijgehouden en leveren uiteindelijk een teamscore op. Dat het een succesvolle morgen was, blijkt wel uit de score: Oranje team 1 behaalde 95 van de 100 punten! Wow!
Mocht u ze in actie willen zien: ook Oranje team 1 speelt op 26 maart thuis van 9.00 – 12.00 uur.

Klik op deze link om de foto’s te bekijken.

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.