Datum:
24 februari 2024

Auteur:

Soms zijn mensen hardleers

Afgelopen jaar hebben we diverse keren aandacht gevraagd voor het juiste gebruik van onze padelbanen bij het reserveren van de banen. Ook hebben we enkele keren gecontroleerd en leden indien nodig gewezen op het foutieve gebruik. Maar we hebben ook niet leden moeten wegsturen of laten betalen voor het gebruik van de baan. Soms vergezeld van een lid van onze vereniging.

Blijkbaar heeft deze manier van communiceren niet goed gewerkt. We merken dat er nog steeds misbruik wordt gemaakt van de banen of het afhangen op iemand anders naam. Ook het toelaten van niet leden zonder hiervoor de juiste reserveringsprocedure te volgen is erg kwalijk.

Zeker omdat het helaas niet mogelijk is om nieuwe padelbanen aan te leggen (zie hiervoor bericht op website). Het is dan juist van belang dat we elkaar de ruimte geven om te padellen.

Om die reden gaan we vanuit het bestuur stringenter controleren. Na een eerste waarschuwing overwegen we om bij een volgende overtreding over te gaan tot schorsing. We hopen oprecht dat dit instrument niet nodig is.

Wil je nog eens nakijken wat de regels zijn omtrent het afhangen van een baan, het reserveren met niet-leden en de regels op de baan, kijk dan op https://tvroot.nl/padel/zelf-spelen‘.

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.