Datum:
30 september 2014

Auteur:

Rood- en Oranje diplomadag

Rood- en Oranje diplomadag / clubkampioenschappen

Op 14 september j.l. werd op ons tennispark het Rood- en Oranje diplomadag/ clubkampioenschappen gespeeld. Een twintigtal enthousiaste tenniskids melden zich rond kwart voor 10 op het tennispark, waar de zon volop scheen en het park er fantastisch uit zag.

De kids waren ingedeeld in Rood (tenniskids t/m9 jaar) en Oranje (tenniskids tot en met 11 jaar). Bij rood werd er gespeeld in 1 poule en bij Oranje in 2 poules, namelijk een poule van 6 en een poule van 5.

Bij de Rood-kids speelde de kinderen wedstrijdjes tot de 7 en speelde alle kinderen 2 keer tegen elkaar. Uiteindelijk zou dit resulteren in een nummer 1 en 2.
De Oranje-kids speelde in de poule allemaal een keer tegen elkaar waarna de nummers 1 en 2 in een kruisfinale tegen elkaar speelde en uiteindelijk natuurlijk een finale. Tussen de wedstrijden door konden de kinderen ranja en een broodje knak halen.

De kinderen waren fanatiek, sportief maar hadden het bovenal allemaal naar hun zin. Dit zorgde voor een leuke sfeer op het park met leuke en spannende wedstrijden. De winnaars zijn geworden:
Rood:                                                   Oranje:
1) Chloë Peeters                             1) Rens Leenen
2) Michel Berkers                           2) Joppe Bankers.

De dag werd afgesloten met een 4-tal bal- en slagvaardigheidspellen waarbij de kinderen punten moesten verzamelen. Uiteindelijk zijn alle kinderen naar huis gegaan met een diploma en een medaille.

Hopelijk kunnen we deze leuke en leerzame dag volgend jaar weer een vervolg geven met meer deelnemers/deelneemsters.

roodoranje

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.