Datum:
1 maart 2017

Auteur:

Resultaten enquête

Allereerst willen we jullie allen bedanken voor het invullen van de negen (meerkeuze)vragen!
Door jullie antwoorden hebben wij kunnen inventariseren of er interesse is in bepaalde activiteiten,
wat voor soort activiteiten dit dan mogen zijn en ook hoe we jullie het beste kunnen benaderen.

 

Graag willen we de reacties met jullie delen. Allereerst zullen we de antwoorden bespreken en vervolgens leggen we uit wat voor activiteiten we willen gaan organiseren voor het aankomende jaar. Verderop in deze nieuwsbrief (en in de volgende edities) zullen jullie telkens per activiteit op de hoogte gehouden worden.

De link voor de vragenlijst hebben we naar elk senior lid gestuurd per e-mail, het stond vermeld in de nieuwsbrief en daarnaast heeft het ook op de website van TV ’t Root gestaan. In totaal hebben we 143 reacties (40%) mogen ontvangen, waar wij erg blij mee zijn. Daarvan was 45% vrouw en 55% man, met een gemiddelde leeftijd van 49 jaar (range: 17-78 jaar). 40% van de deelnemers is maximaal 5 jaar lid.

65% van de deelnemers heeft aangegeven wel interesse te hebben in activiteiten naast de reguliere tennisactiviteiten. Daarnaast kwam naar voren dat de meeste interesse uitgaat naar ‘tennis-gerelateerde activiteiten’, zoals andere tennisvormen, toernooitjes of competities. De beste periode wat door jullie wordt aangegeven om activiteiten te organiseren: april t/m oktober. En dit mag zowel op een doordeweekse avond, in het weekend overdag, of op een vrijdag- of zaterdagavond. In totaal geeft maar liefst 26% aan wel mee te willen helpen met het organiseren van activiteiten. En jullie willen het liefste per e-mail op de hoogte gebracht worden van de nieuwe activiteiten.

Uiteindelijk zijn er ook nog suggesties gedaan en hebben we opmerkingen gekregen, deze hebben we allemaal gelezen en nemen we mee in onze keuzes! Dit varieerde van het aangeven zelf geen tijd te hebben voor activiteiten door andere verplichtingen/sporten e.d. t/m het organiseren van clubkampioenschappen en mogelijkheden om andere leden te leren kennen.

 

Dus, wat nu….?
Allereerst zullen er twee activiteiten, die we eerder georganiseerd hebben, opnieuw plaatsvinden. Dit gaat om het invitatietoernooi, wat we vorig jaar voor het eerst hebben georganiseerd, wat meteen een groot succes was. Dit zal plaatsvinden op vrijdagavond 28 april. Hier mag een lid van TV ’t Root een niet-lid meenemen, om zo samen een aantal potjes te tennissen.  Daarnaast gaan we onze jaarlijks terugkerende QuizNight opnieuw organiseren. Dit zal plaatsvinden op vrijdagavond 2 juni, verdere informatie zal volgen.

Maar, trommelgeroffel.., wat gaan we nog meer organiseren n.a.v. de enquête? Een laddercompetitie: je daagt zelf een andere speler uit en je bepaalt samen wanneer je een wedstrijd speelt! Hier kan je je voor inschrijven. Voor verdere uitleg en regels, zie ook hiervoor deze nieuwsbrief. Er komt ook nog extra uitleg op de website te staan.

Dus op naar een nieuw mooi tennisseizoen!
Alvast bedankt en tot op de tennisbaan,

 

De activiteitencommissie TV ‘t Root

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.