Datum:
2 september 2014

Auteur:

Open Root succesvol ondanks buien

Afgelopen week heeft bij onze vereniging het jaarlijkse Open Root toernooi plaats gevonden. De weersomstandigheden waren niet bepaald gunstig voor een toernooi op gravel. De ene bui na de andere verhinderde een vlotte doorgang van de wedstrijden. Slechts één dag is het droog gebleven. De organisatie had haar handen vol aan het verzetten van wedstrijden. Gelukkig kon er uitgeweken worden naar de tennishal, zodat alle wedstrijden uiteindelijk gespeeld zijn.

BC4A2378

Bij de hoogste categorie heren enkel 3 was er sprake van een goed en sterk bezet deelnemersveld. De finale werd gespeeld tussen Daan van Osch (T.C. Deurne) en Tom Viswat (T.V. ’t Root). Met explosief spel maakte Van Osch  zich tot een duidelijke winnaar (6-1  6-2). In zijn speech tijdens de prijsuitreiking sprak Van Osch de hoop uit dat het gravel in Asten er nog lang zou blijven liggen. Dit omdat deze ondergrond een zeldzaamheid aan het worden is in tennisland.

BC4A2380

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de sterkste dames (categorie 4) heeft Isabelle van den Bosch (T.V. ‘t Root) dit jaar de titel gepakt door poulewinnares te worden.

De resultaten zijn hier te vinden of op Toernooi.nl.
Alle foto’s van de finale dag staan hier: Foto’s Open Root 2014

BC4A2305

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.