Datum:
31 augustus 2016

Auteur:

Nieuws van de jeugdcommissie

Beste tenniskids,

Om jullie naast de training, en eventueel de world tour, nog wat meer tenniservaring op te laten doen, organiseren we tot aan de kerstvakantie maandelijks een kids instuif!

Iedere eerste woensdag van de maand is er vanaf 13.15 uur iemand van de jeugdcommissie op het tennispark aanwezig. Je kunt dan zelf komen, je af laten zetten door je ouders of je ouders mogen gezellig meekomen (en zelfs meetennissen). We kijken wie er allemaal zijn (rood, oranje, groen) en om uiterlijk 13.30 uur gaan we beginnen met spelen. Om 14.15 uur is de kids instuif weer afgelopen.
Je mag eventueel ook een vriendje of een vriendinnetje meenemen.

Tennisballen worden door de club verzorgd. Als je (of je vriendje/vriendinnetje) nog geen eigen racket hebt (heeft), kun je er een lenen.

Afhankelijk van hoeveel kinderen er zijn, speel je enkelspel of dubbelspel, een partijtje of meerdere partijtjes.

De data van de kids instuif zijn: 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december.

Bij slecht weer kun je even checken via jeugdcommissie@tvroot.nl of de kids instuif doorgaat.

Dan nog dit:
—————
Van vrijdag 2 op zaterdag 3 september is ’t Nachtje Root. Degenen die zich al hebben opgegeven, ontvangen daar zsm meer informatie over. Maar er zijn nog wat plekjes beschikbaar en we zouden het leuk vinden als er nog wat meer tenniskids komen! Meer informatie en inschrijven via: https://goo.gl/forms/fmICcrvcZLDC0vl73
—————
Tenniskids die meedoen met de world tour najaarscompetitie krijgen ook in de loop van volgende week het speelschema. We wachten nog op een paar starttijden en sturen dan het schema rond. Op zaterdag 3 september om 12.00 uur is er in ieder geval in het clubhuis een informatieve bijeenkomst voor ouders/kinderen die nog niet eerder hebben meegedaan en zo wat meer uitleg kunnen krijgen.
—————-

Met sportieve groet,
namens de jeugdcommissie,

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.