Datum:
4 juli 2022

Auteur:

Nieuwe kleding clublijn

Recentelijk hebben Willem van Dijk (namens Bij Willem), Arian Verrijt (namens Erima) en Maarten van Oosterhout namens onze sponsorcommissie een nieuw sponsorcontract getekend dat loopt tot eind 2024. Deze sponsoren bieden onze vereniging jaarlijks de mogelijkheid om gratis voor een mooi budget nieuwe artikelen te kiezen uit het Erima assortiment. Daarnaast introduceren we samen met deze beide sponsoren ook een nieuwe clubkledinglijn.

Omdat de oude club t-shirts van ’t Root uit het assortiment gingen is er samen met deze beide sponsoren, een nieuwe kledingclublijn samengesteld. De artikelen van deze kledingclublijn zijn voorlopig, in diverse maten, in onze buitenkantine aanwezig en kunnen hier door de leden worden bekeken en eventueel gepast. Er zijn bestelformulieren aanwezig waarop (team)bestellingen kunnen worden genoteerd (naast artikelnummers, -omschrijving en maten, graag ook uw naam en telefoonnr vermelden op het bestelformulier). Het is niet de bedoeling dat de kledingstukken direct worden gekocht, betaald en meegenomen van het rek. Deze bestellingen worden regelmatig aan Willem doorgegeven, door hem besteld en eventueel bedrukt met het nieuwe clublogo (t-shirts en polo’s), waarna de kledingstukken, na bevestiging door Willem, bij Bij Willem kunnen worden opgehaald en betaald.

Onze nieuwe kledingclublijn is ook digitaal beschikbaar via deze link. Hierop staan de bruto prijzen per artikel. Bij gelijktijdige bestellingen van een groter aantal artikelen (vanaf ca 15-20 stuks), krijgen we een korting van 20%. Op de papieren flyers aanwezig in de kantine staan de prijzen inclusief deze kortingen vermeld.

De club t-shirts voor de jeugd (maten 116-164) kunnen ook los bij Bij Willem worden gekocht. De prijs hiervan bedraagt 20 euro, dit is de inclusief bedrukking met het nieuwe logo.

Bij vragen over de clubkledinglijn kun je je wenden tot de sponsorcommissie via sponsoringcom@tvroot.nl

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.