Datum:
4 mei 2015

Auteur:

Kom onze vaandelteams aanmoedigen!

Onze twee sterkste competitieteams hebben het moeilijk dit jaar. Beide teams moeten alle zeilen bijzetten om lijfsbehoud te bewerkstelligen. Kom ze aanmoedigen, want alle steun kunnen ze gebruiken.

IMG_2929Heren 1 speelt voor alweer het 9e jaar in ongeveer dezelfde formatie in de hoofdklasse. Zoals je al hebt kunnen lezen op de site, hebben ze het tot op heden erg moeilijk. Mede door de blessures van Michiel en Stijn staan ze op een 7e plaats, wat degradatie zou betekenen. Komende zondag spelen ze uit tegen de Merletten uit Boxtel en een week later, op 17 mei, spelen ze thuis tegen directe concurrent TC Nylan uit het verre Leeuwarden. Moedig onze mannen aan, zodat ze volgend jaar hun jubileum kunnen vieren in de hoofdklasse.

 

Gemengd 1 speelt net als voorgaande jaren in de 2e klasse, maar nu met een gedeeltelijk nieuw team. Tot nu toe hebben ze 3 keer verloren en 1 keer gelijkgespeeld en staan hierdoor op een gedeeltelijke 6e plaats. Ook zij spelen op 17 mei thuis, tegen Venlo. Op 31 mei zullen ze het op de laatste speeldag opnemen tegen directe concurrent Eeckenrode. Voor beide teams gaan we dus een spannende tweede helft van de competitie in.

Bekijk hier de standen.

BC4A2326

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.