Datum:
2 september 2014

Auteur:

Clubkampioenschappen Rood & Oranje en diplomadag voor kinderen t/m 11 jaar

Op zondag 14 september wordt van 10.00-13.00 (aanwezig 9.40) op het tennispark clubkampioenschappen Rood (miniveld t/m 9 jaar) en een Oranje (driekwart t/m 11 jaar)  georganiseerd.

Dit is een toernooi voor kinderen t/m 11 jaar (t/m geboortejaar 2003). Als je nog nooit wedstrijdjes gespeeld heb kun je eens ervaren hoe dit is. Het spelen van dit toernooitje is dan een goede voorbereiding op het gaan meespelen in de World-tour of andere toernooitje die georganiseerd worden.

Tijdens dit toernooi spelen alleen kinderen van de eigen verenigingen mee.
Het is een leuke kennismaking met het spelen van wedstrijden. Er wordt gespeeld met aangepaste ballen, baanafmeting en telling. Het doel is het kennismaken met en plezier hebben in het tennisspel. Winnen is
natuurlijk leuk maar niet het belangrijkste. Er wordt gespeeld in poules en hoofdzakelijk tegen kinderen van de eigen leeftijd en niveau. Kinderen spelen op deze dag meerdere wedstrijden van 10 of 15 minuten. Voor ieder kind is er een herinnering aan deze dag. In de pauze eten we een broodje met wat lekkers en krijgen we iets te drinken.

Na afloop van de poulewedstrijden gaan een aantal deelnemers door in een afvalschema. Hieruit komen de finalisten en de spelers om de derde en vierde plaats. Voor de spelers die niet doorgaan in de poule is er een vaardigheidscircuit en krijgt men na afloop een tennisdiploma.

Wij hopen op een groot aantal inschrijvingen voor dit toernooi. Na inschrijving ontvangt u nog een bevestiging. U wordt dan op 14 september verwacht om 9.40 uur op het tennispark.

Opgeven kan door  dit inschrijfformulier in te leveren bij de trainers,witte brievenbus tennishal, of via de website in te vullen en te mailen. Inschrijven kan t/m 6 september.

Inschrijfgeld € 2,00

 

 

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.