Datum:
23 mei 2016

Auteur:

Afsluiting World Tour: schrijf je in!

Beste jeugdleden, Beste ouders,

Na een geslaagde filmavond gisteravond met wel 50 kids, maken we ons alweer op voor de volgende jeugdactiviteit:

Op zondag 3 juli organiseren we een jeugdtoernooi voor alle jeugdleden van rood, oranje en groen. Dit is tevens de afsluitingsactiviteit voor de kinderen die mee hebben gedaan aan de World Tour. Het toernooi is nadrukkelijk bedoeld voor alle jeugdspelers, ook zij die niet met de World Tour hebben meegedaan dit jaar, of zij die pas kort op tennis zitten.

Ook ouders mogen zich met hun kind opgeven. Op die manier kunnen ouders zelf ervaren wat de spelregels zijn bij de verschillende fases van het jeugdtennis en bovendien wordt het gewoon een leuke, sportieve ochtend. Rackets zijn op de club aanwezig, dus geen racket is geen excuus ;)

Jeugdspelers kunnen zich dus alleen of met een ouder inschrijven. In beide gevallen is een leuke ochtend gegarandeerd met tennis en andere aan tennis gerelateerde spellen.

Op deze flyer vinden jullie de aankondiging van het jeugdtoernooi en wat meer informatie over de speelwijze van rood, oranje en groen.

Opgeven graag voor zaterdag 25 juni via een mail naar jeugdcommissie@tvroot.nl.
Voor vragen kan ook dat adres gebruikt worden, maar ook de trainers zijn bij het toernooi betrokken, en vragen kunnen dus ook bij de trainingen gesteld worden.

We hopen dat jullie allemaal kunnen komen, tot dan!

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.