Datum:
8 augustus 2019

Auteur:

Aanmelden activiteiten jubileumweekend

Zoals inmiddels bij een ieder bekend zal zijn viert onze vereniging van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september het 50 jarige jubileum. Iedereen heeft hiervoor een uitnodiging in de brievenbus mogen ontvangen. Tevens is een ieder gevraagd (via een digitaal vragenformulier) om aan te geven aan welke activiteiten van het jubileum weekend hij/zij wenst deel te nemen. Tot op dit moment heeft helaas nog geen 10% van de leden dit formulier ingevuld. De jubileumcommissie wil iedereen die dit tot nu toe nog niet heeft gedaan daarom heel vriendelijk verzoeken om dit formulier alsnog even in te vullen, zodat we een goed beeld krijgen van de belangstelling voor de verschillende activiteiten.

Klik hier om het formulier te openen, vul het vervolgens zo volledig mogelijk in (dus inclusief uw e-mail adres) en druk tenslotte op Verzenden. Uw aanmelding wordt dan naar de jubileumcommissie gemaild. Ter controle/bevestiging krijgt u zelf ook een e-mail met uw aanmelding, mocht u uw inschrijving in de loop der tijd nog willen wijzigen dan kan dat door een reply te sturen op die bevestigingsmail. NB Vul het formulier ajb ook even in als je aan geen enkele activiteit wilt of kunt deelnemen.

Extra info bij de enkele activiteiten:
– Mijn… is de beste; aanmeldingen open voor koppels bestaande uit 1 volwassene en 1 kind; waarvan er minstens 1 lid is van onze vereniging
– Pubquiz op vrijdagavond, aanmelden kan als individu (via het digitale inschrijfformulier) maar ook per team (via het inschrijfformulier of via een separaat e-mailtje naar activiteitencommissie@tvroot.nl).
– Ludiek tennis-/padel-dubbeltoernooi, alle dubbelcombinaties zijn hierbij mogelijk dus HD/DD/GD en zonder leeftijdsgrens, teams zullen op sterkte worden ingedeeld (hierbij is er ook gelegenheid om te ervaren wat Glow-in-the-dark tennis is)

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.