Datum:
21 december 2015

Auteur:

Frits eindigt jaar als nr 1 op de dubbelranking

Het eind van het jaar is de tijd van de kerstboom én de tijd van de lijstjes. Niet alleen de top2000, ook in tennisland worden er allerhande lijsten bijgehouden. De ATP single ranglijst is hiervan de meest bekende. Net zoals in 2011, 2012 en 2014 sloot Djokovic ook dit jaar af als de nummer 1 van deze lijst. Ook in het senioren circuit worden dit soort lijsten bijgehouden. Dit jaar prijkt bij de senioren dubbel 60+ de naam van Frits Raijmakers bovenaan, wat een prestatie! Frits heeft met verschillende partners laten zien dat hij een erg goede dubbelaar is. Frits boekte 6 zeges in grote toernooien waar veel punten te verdienen zijn. Hierbij leed hij geen enkele nederlaag. Dit maakt de nummer 1 positie meer dan verdiend.

Ook in de single heeft Frits, met de 6e plaats op de ranking, een goed jaar neer weten te zetten op de Senior Tour.

ranglijst Frits D60

Frits profiel

Het was sowieso een succesvol jaar voor Raijmakers. Hij werd namelijk ook wederom indoor en outdoorkampioen van Nederland.

Naast Frits hebben we met Bart Theelen ook een begenadigd senior in onze gelederen. Bart is echter niet zo actief als Frits, maar heeft door een wereldtitel in de herendubbel en een tweede plek in de single toch veel punten weten te verzamelen. Hierdoor eindigt hij in de dubbel op plek 17 en in de single op plek 56 in de 50+ categorie.

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.