Aanmelden gezelligheidscompetitie donderdagavond

Aanmelden gezelligheidscompetitie donderdagavond

Al jaren is de gezelligheidscompetitie op donderdagavond een begrip binnen onze vereniging. Ook dit jaar gaan we deze competitie weer organiseren.

Wat houdt deze gezelligheidscompetitie in?
Van half april tot en met september vindt op donderdagavond een interne competitie plaats van teams/leden van onze vereniging. Volgens een vooraf gemaakte planning speel je op donderdagavond als team 4 wedstrijden (2 mixwedstrijden en een damesdubbel en herendubbel). Elk team bestaat daarom ook minimaal uit 2 heren en 2 dames.
De wedstrijden vinden plaats van:
19:00-19:45 uur en van 20:30-21:15 uur OF van
19:45-20:30 uur en van 21:15-22:00 uur
Daarna drinken we natuurlijk gezellig samen een drankje en is er een hapje, daarom wordt je ook gemiddeld één keer per seizoen ingepland met je team voor de bardienst.

Voor wie is de gezelligheidscompetitie?
Voor alle tennisleden van onze vereniging, ouder dan 18 jaar, en die al voldoende ervaring hebben in het spelen van wedstrijdjes. Heb je zelf al een team, dan kun je je team vanaf nu aanmelden.
Maar, wil je graag meedoen, maar heb je nog geen team? Meld je dan ook aan. Dan gaan wij proberen je te koppelen aan een team.
Ook als je als invaller mee wilt doen, mag je je bij de organisatie melden. Wij zullen dan je naam en telefoonnummer delen met de teamcaptains. Het kan zijn dat je dan door hen gebeld wordt om een keer in te vallen.

Lijkt het je leuk om mee te doen?
Meld je dan vanaf nu aan, maar zeker vóór 19 maart aanstaande, door het versturen van het aanmeldformulier.

Een speciaal woord van dank
Zoals de meesten weten hebben Ad en Tiny Boot jarenlang de organisatie van deze gezelligheidscompetitie op zich genomen. En dat hebben zij met veel succes gedaan: het is altijd een gezellige drukte op donderdagavond bij de vereniging. Ad en Tiny: nogmaals hartelijk dank voor jullie jarenlange inzet! We zien jullie nog graag bij de gezelligheidscompetitie.

Even voorstellen …
Vanaf heden hebben wij, Daniëlle Dominicus en Mirjam Verspeek, de organisatie op ons genomen. Wij spelen zelf ook al een aantal jaren in een team mee. Hebben jullie vragen? Mail, bel of app ons dan gerust:

Daniëlle Dominicus:       06-48 46 64 87
Mirjam Verspeek:            06-24 39 14 73

Stuur je aanmeldformulier of vragen naar: gezelligheidscompetitie@gmail.com

We zien je vraag of aanmelding graag komen!

 

Groetjes Daniëlle Dominicus & Mirjam Verspeek

 

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.