Twee jeugdteams kampioen!

Vandaag was het een mooie tennisdag voor onze club.

Allereerst mochten de jongens onder de 17 aan de slag. In een echte kampioenswedstrijd (nr 1 tegen de nr 2) werd bepaald wie de nummer 1 werd. Ivm slechte weersomstandigheden werden eerst de dubbels gespeeld. Beide wedstrijden met super tiebreak, maar helaas viel het net de verkeerde kant op. Vervolgens de 1e 2 singles. Er werd hard gewerkt, na wederom weer 2 super tiebreaks was het 3-1 voor Bergen. Bergen hoefde nu nog maar 1 enkel te winnen, onze jongens 2! De 3e enkel werd, wederom na een super tiebreak door onze jongens gewonnen, 3-2 voor Bergen.
Het ging dus echt om het laatste enkelspel. De 1e set ging goed, het werd “vlotjes” winst voor ’t Root. De 2e set ging snel naar 4-1 voor Bergen. Maar er werd hard gevochten, een matchpunt gemist om vervolgens de tiebreak te winnen. Gefeliciteerd kampioenen!

Ondertussen was het mixteam van de zondag in Roermond begonnen met hun laatste wedstrijd. Na nog niets verloren te hebben, 2× gelijkspel rest winst, stonden zij er iets rianter voor dan de jongens. De goede vorm werd doorgezet ook vandaag werd er wederom gewonnen! Gefeliciteerd kampioenen!!

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.