OldStars

Wie wil er deelnemen aan een leuke aangepaste spelvorm voor tennis op latere leeftijd?


 
 
 
 
 
 
 
 
Even voorstellen
De meeste van jullie zullen me al (her)kennen, want ik ben met regelmaat te vinden op het tennispark. Mijn naam is Lotte Groothusen-Mennen, 33 jaar en sinds mijn 10de (of 11de) al fanatiek met tennis bezig.

Graag wil ik, door middel van sport en bewegen, bijdragen aan de fysieke en mentale gezondheid van ouderen. Het OldStars-initiatief van het ouderenfonds sluit daar helemaal bij aan. Verschillende sport(bonden) bieden OldStars groepen aan, waaronder dus de KNLTB/tennis.

Tennis is natuurlijk al bij uitstek geschikt om tot op latere leeftijd te beoefenen. Het OldStars tennis is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen op de tennisbaan. Bij een aantal clubs in de regio bestaat het OldStars tennis al, bijvoorbeeld bij Genneper Parken in Eindhoven en bij Espendonk in Helmond. Hoe mooi zou het zijn als we dit bij onze club ook succesvol kunnen opstarten.

Klik hier voor meer informatie over OldStars tennis.

Ik ben erg enthousiast en heb er veel zin in om deze groep op te starten en les te geven. Hopelijk krijg ik jullie (of familie/vrienden/bekenden) ook zo enthousiast en kunnen we er samen een succes van maken.

Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan de beweeggroep en een OldStar te worden, of wil je op een andere manier bij dragen aan dit project, dan hoor ik graag van je. Het is vrijblijvend, dus je zit nog nergens aan vast.

Telefoon: 06-52683312
E-mail: lotte@kievief.nl

Met vriendelijke groet,
Lotte

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.