Datum:
18 maart 2018

Auteur:

Rabobank Clubkas 2018

Stem in de periode van 5 t/m 30 april

Rabobank Peelland Zuid draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne (RCC) speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt dit jaar € 275.000 beschikbaar! Natuurlijk doet Tennisvereniging ’t Root dit jaar weer mee aan de RCC in een poging om hiervan een graantje mee te pikken.

Doel
Ook dit jaar heeft de tennisvereniging het bedrag dat met deze campagne wordt opgehaald bestemd voor het promoten van tennis en padel onder de jeugd, want zeker ook voor tennisverenigingen geldt dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft. Het promoten van tennis en padel onder de jeugd zal onder andere gebeuren door het aanbieden van lessen via de basisscholen. Het is voor Tennisvereniging ’t Root van belang om zoveel mogelijk stemmen te vergaren, zodat we zowel de mooie tennis- als padelsport zo breed mogelijk onder de aandacht van de jeugd kunnen brengen.

Leden van TV ’t Root maar ook niet leden mogen stemmen
Via deze nieuwsbrief willen wij graag een oproep doen aan onze leden en, via onze leden, ook aan hun familieleden en vrienden, die lid zijn van de Rabobank Peelland Zuid, om in de periode van 5 tot en met 30 april een stem op onze tennisvereniging uit te brengen. Ook niet leden van TV ’t Root kunnen dus een stem uitbrengen op onze vereniging. Het zou fantastisch zijn als jij, samen met je familie en vrienden, zoveel mogelijk stemmen uitbrengt op onze vereniging.

Stemmen
Van donderdag 5 tot en met maandag 30 april 2018 mag elk lid van Rabobank Peelland Zuid vijf stemmen uitbrengen op haar of zijn favoriete verenigingen. Per lid mag maximaal één stem per vereniging worden uitgebracht. Vorig jaar kon elk Rabobank lid op deze wijze ca. 20 euro (5 stemmen a €4) verdelen onder de deelnemende verenigingen. Stemmen kan online gebeuren met een van de Rabobank te ontvangen persoonlijke stemcode, je hoeft er de deur dus niet voor uit. Laat je stemmen dus niet verloren gaan.

Kijk hier voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne.

Namens alle leden van TV ’t Root bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!
Met vriendelijke groet, de sponsorcommissie

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.