Bardienstprocedure

‘Zonder vrijwilligers geen vereniging’ is een veelgehoord gezegde. Dat geldt ook voor onze tennisvereniging. Daarom verwachten wij dat ieder lid in de leeftijd van 18 tot 75 jaar naast de jaarlijkse contributie 3x per jaar een vrijwilligerstaak verricht in de vorm van bardienst. Een bardienst duurt ongeveer 4 uur en wordt meestal gedraaid met 2 personen. Het is leuk werk en tevens de ideale kans om nieuwe leden te leren kennen!

Wij hopen dat ook u zich wilt inzetten als vrijwilliger voor de tennisvereniging. Dit kan in de vorm van bardienst of bijvoorbeeld in een commissie (zie Vrijwilliger worden). Zonder vrijwilligers kan de vereniging immers niet draaien. Mocht u echter geen bardienst of ander vrijwilligerswerk willen of kunnen doen dan kunt u dit afkopen door een solidariteitsbijdrage te betalen van € 60,- per jaar. Stuur in dat geval een e-mail met onderwerp ‘Afkoop bardienst’ naar bardienst@tvroot.nl.

Wilt u uw bardiensttaken inschrijven, bekijken of wijzigen?

  1. Ga naar https://inloggen.afhangbord.nl/
  2. Log  in met uw KNLTB nummer/e-mailadres en wachtwoord (klik op wachtwoord vergeten indien je nog geen wachtwoord hebt, het kan even duren voordat je deze in de mail ontvangt)
  3. Klik op het groene blok ‘Bardienst’
  4.  In de kalender kun je een dag selecteren, vervolgens kun je inschrijven op een dienst. Zorg dat je in totaal minimaal 9 bardienstpunten behaalt. Diensten van 4 uur leveren 3 punten op, diensten van 2 uur 2 punten. Vrijdagavond diensten tijdens competitie en activiteiten leveren 5 punten op.
  5. Een bardienst uitschrijven is mogelijk tot 7 dagen voor de bardienst door op ‘uitschrijven’ te klikken bij de betreffende dienst (rechts onder)

Bent u ingeschreven op een bardienst maar bent u verhinderd?

  1. Probeer allereerst te ruilen met een ander lid.
  2. Mocht u geen ander lid kunnen vinden dat wil of kan ruilen, dan kunt u contact opnemen met de leden van de bardienst commissie. Deze nemen tegen vergoeding (€20,-) uw bardienst over. Hieronder vindt u de contactgegevens van de bardienst commissie.


Contactgegevens bardienst commissie:

Jo van Eersel 0493-691405
Mia van Beers 0493-692119
Marjolein Schlangen 0493-697397
Maria Vos 0493-692066
Annie Relou 0493-692851

Heeft u vragen over de bardienst procedure? Mail dan gerust uw vraag naar bardienst@tvroot.nl.   

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.