Datum:
8 maart 2023

Auteur:

Kanaal Bokaal 26 maart 2023

De eerste editie van de kanaal bokaal werd vorig jaar op ons tennispark in Asten gespeeld. Helaas ging Someren er aan het eind van deze gezellige en sportieve dag met de mooie wisselbeker vandoor. Op zondag 26 maart a.s. staat de tweede editie van de kanaal bokaal op het programma, voor ’t Root eindelijk de kans op revanche. Omdat de wedstrijden dit keer bij tennisvereniging Packador in Someren worden gespeeld kunnen er helaas geen padelwedstrijden worden gespeeld.

Graag willen we onze leden oproepen om zich via toernooi.nl in te schrijven voor dit eendaagse toernooi. Inschrijven kan vanaf 12 jaar en kan in de zowel enkel- als dubbelspel. Per categorie DE, DD, HE, HD en GD kan op 3 niveau’s worden ingeschreven. Hierbij staat A voor de gangbare klassen 2 t/m 5, B voor 6 & 7 en C voor 8 & 9. De wedstrijden worden tussen 09.00 en 16.00 uur en gespeeld en duren 1 uur (incl. inspelen). Het is toegestaan om in meerdere categorieën deel te nemen.

Het zal duidelijk zijn dat Someren er evenals vorig jaar weer alles aan zal doen om als overwinnaar uit de bus te komen. Bij deze daarom een vriendelijke doch dringende oproep gericht aan de tennissers van ’t Root: Schrijf je in via toernooi.nl en we gaan er samen voor zorgen dat de beker komt waar die thuishoort: aan de Astense kant van het kanaal. Inschrijving sluit vooralsnog op zondag 12 maart maar deze termijn zal verlengd worden t/m zondag 19 maart.

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.