Datum:
13 juli 2021

Auteur:

Clubkampioenschappen 2021

Na de successen van de clubkampioenschappen editie 2019 en 2020, hopen we dit jaar op hetzelfde succes maar met nog meer deelnemers.

Werden in vorige edities alleen de clubkampioenschappen tennis gespeeld, dit jaar staan voor het eerst ook de clubkampioenschappen padel op het programma. Omdat we een vereniging zijn van en voor tennis- en padelspelers en -speelsters, zullen de clubkampioenschappen van beide racketsporten worden gecombineerd in hetzelfde weekend. Tijdens het toernooi zal bovendien onze 2e padelbaan officieel worden geopend.

Zeg nou zelf wie wil onze 19 clubkampioenen van 2020 niet verslaan, zijn/haar/hun titel (wederom) prolongeren, beslag leggen op de titel ‘Eerste clubkampioen(en) padel’ van onze vereniging of een baan naar zich vernoemd krijgen.

Aan de clubkampioenschappen 2021 kan ieder Rootlid (*) vanaf 18 jaar deelnemen in alle gangbare enkel- en dubbelcategorieën. Inschrijven mag in maximaal 2 categorieën per deelnemer (zo kun je zelfs tennis en padel clubkampioen worden.

(*) Ook deelnemers aan de zomerchallenge ‘21 kunnen deelnemen aan onze clubkampioenschappen.

De clubkampioenschappen editie 2021 zullen plaats vinden op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september. Indien nodig zullen er eventueel ook al wedstrijden worden gespeeld op woensdag 1 september. Reserveer deze data alvast en schrijf je zo snel mogelijk in via de TOERNOOI.NL app. De inschrijving staat inmiddels open en inschrijven kan tot en met zondag 22 augustus 2021 (23.59 uur). Op basis van de inschrijvingen zal de organisatie een planning maken en word je per e-mail op de hoogte gebracht van de geplande wedstrijden. De wedstrijden worden, evenals vorig jaar, op tijd gespeeld (1 uur, inclusief 5 minuten inspelen). Verhinderingen zijn toegestaan, maar bij te veel verhinderingen zal deelname worden beperkt of eventueel zelfs geweigerd. De wedstrijden worden gespeeld op (woensdag en) vrijdag van 17.00-23.00 uur, zaterdag van 9.00-23.00 en zondag van 9.00-17.00 uur.

Klik hier om in te schrijven voor het toernooi.
Voor het toernooi reglement verwijzen we graag naar de informatie in de Toernooi.nl app.

Iedereen een fijne vakantie gewenst en graag tot ziens op de clubkampioenschappen 2021!

Organisatie CK’21 TV ’t Root

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.