Training

Voor volwassenen is het mogelijk om te trainen. Er wordt getraind in series van 10 lessen. Afhankelijk van beschikbaarheid van de deelnemers en de trainers is het mogelijk om op ieder moment in het jaar te starten met trainen. De kosten voor de trainingen zijn 450,- euro per groep per 10 lessen.

De grootte van de groep bepaald de kosten per persoon. In een groep van 8 personen bedraagt de kosten dus 56,25 euro en in een groep van 4 personen 112,50 euro etc.

Mocht je willen trainen schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier.

Bij vragen kun je contact opnemen met Rob van Dinther.
Mail: topseeded-sports@hotmail.com
Telefoonnummer: 06-13504609

 

 

Rob van Dinther

Rob van Dinther Foto

Rob woont in Deurne en heeft vanaf zijn jeugd lang bij ‘t Root gespeeld. Sinds januari 2014 is hij hier actief als trainer. Rob heeft zowel zijn A als B licentie en heeft daarnaast diverse applicaties gevolgd zoals Tenniskids 1&2. Rob is als hoofdtrainer verantwoordelijk voor het totale trainingsgebeuren. Tevens verzorgt hij de selectie- en competitie trainingen. Behalve bij ’t Root verzorgt Rob momenteel ook de trainingen in Someren-Heide, waar hij al 6 jaar actief is. In het verleden heeft hij op diverse verenigingen in de regio Helmond/Eindhoven de lessen verzorgd.

 

Frits Raymakers

IMG_9265

Frits is in Helmond geboren en heeft van 1978 tot 2012 in Asten gewoond. In december 1974 gaf hij al zijn eerste lessen in Asten. Vijf jaar later maakte hij ”uitstapjes” naar o.a. Den Bosch, Sittard en Venlo om in 1984 weer terug te komen als hoofdtrainer. Frits volgde zijn opleiding tot tennisleraar bij de tennisbond en is in het bezit van het diploma A en B. Naast trainer van ’t Root is Frits sinds januari 2014 ook KNLTB verantwoordelijk voor het veteranentennis (van 35 tot 90 jaar) in Nederland. Wegens zijn drukke werkzaamheden bij de KNLTB, heeft Frits eind 2014 de weg vrijgemaakt voor de nieuwe hoofdtrainer Rob van Dinther. Frits is nog wel als trainer verbonden aan de vereniging.

Petra Geris

Pasfoto-Petra

Petra woont in Meijel en is in Neerkant geboren. Zij volgde de CIOS- opleiding en behaalde het A-diploma. Zij gaf vervolgens tennisles in o.a. Meijel en Baarlo. Zij heeft daarna het diploma B behaald en geeft nog steeds tennisles in Baarlo. Petra is sinds 1989 trainster bij `t Root en verantwoordelijk voor de allerjongsten. Zij verzorgt de bal- en slagvaardigheidstraining. Tevens geeft zij les aan de recreatief ingestelde junior- en seniorleden van onze vereniging. Petra is ook degene die het nieuwe fenomeen CardioTennis in Asten heeft geïntroduceerd.

 

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.